Nästa vecka blir Youtubes planerade månadsavgift verklighet i USA. För 10 dollar i månaden slipper de betalande användarna all reklam på sajten, och det kommer finnas möjlighet att ladda hem filmklipp att titta på när man är offline. Det erbjuds dessutom ett gäng exklusiva produktioner som inte finns tillgängliga för de som håller hårt i kreditkortet.

Dessa kommer dock inte kablas ut förrän nästa år. Youtube-kungen Pewdiepie finns med i en av dem, som kallas "Scare Pewdiepie". Som namnet antyder handlar det om att Felix Kjellberg ska besöka platser och situationer som skrämmer skiten ur honom. Bakom produktionen hittar vi Maker Studios och producenterna av tv-serien The Walking Dead.

Vi vet ännu inte när betaltjänsten kommer hit till Sverige.

Läs mer i Youtube-bloggen.

Så om man tjänar pengar på något som man tycker är kul så är det inget riktigt jobb? Jag önskar att alla kunde livnära sig på sin dröm, men alla har inte framförallt turen, men även drivet och strategin att göra det. Om man känner att man skyfflar skit... 24/10 Ok, vad har det med mitt inlägg att göra? 23/10 Det svider inte alls, då dom "kvinnorna" Du pratar om, inte är några jag vill veta av.. ÖHT. You can keep 'em.. But yea.. Vem bryr sig om media? Och vilken kvinna vill ha beta? Six pack vs energidrycks mage? It's no all about the bass.. Get a grip.. Big... 23/10 Att gå o pissa i reklampausen är ju en form av adblock. Nån har betalat för reklam som inte tittas på. 23/10 Exklusivt Pewdiepiematerial låter lockande. Kan bli kul att titta på. Kommer nog bli en prenumeration för min del. 23/10 Det händer, då jag försörjer mig som rörmokare :) 23/10 Det svider när både media och kvinnor premierar beta framför alpha va? Det blev tydligt om något med "Big Bang" succén....men vissa tror att det hör till gårdagen ;) 23/10 Nej, jag idoliserar precis vem jag vill och jag finner PDP att vara en underbar person och jag är ett stort fan av hans kanal och sprider hans verk överallt jag kan :). Ja, det är kul för dessa som blir populära på youtube och älskar sina jobb. Suger... 22/10 Det arbete man gör och får betalt för fast man kanske helst skulle vilja göra något annat, tex sin hobby. Det har blivit ett sådant daltande med att folk ska få livnära sig på sin dröm. Visst kul för dem som kan, men den stora massan kommer alltid att... 22/10 Du behöver marklyft i ditt liv. Kanske då slutar du idolisera beta males.. 22/10
Skicka en rättelse