Ska man göra lumpen i nästan två år gäller det att vara kreativ.

Den som följer e-sportscenen vet att den allmäna militärtjänstgöringen i Sydkorea fått många gamers att gå i tidig pension. Att ta en paus från spelandet under närmare två år är helt enkelt inte det bästa för karriären.

Kotaku tipsar om en grupp hängivna #Hearthstone-spelare som inte låtit bristen på datorer eller mobiler hindra dem. Istället har de ritat av alla korten så att de kan fortsätta spelandet offline. Genom att använda tärningar kan de ändra attributen de lagda korten och eftersom en lek kan innehålla flera kort har de dessutom fått göra flera exemplar av varje.

Jo. Det är det, för de är ett par spelberoende personer som spenderar mycket tid åt att spela Hearthstone. Såpass mycket att spelandet går före fysik träning, utbildning och socialitet. Personer som spelar vanliga kortspel, kan avbryta när de känner för... 23/10 Det är helt irrelevant hur mycket tid man spenderar. Det har ingenting med min kommentar att göra. Om jag skulle bli tvingad av avstå från mitt favoritintresse i två år skulle jag nog försöka hitta lösningar också. 23/10 Sitter dessa vanliga kortspelare och spelar under timtals (om inte över eller under 12 timmar) varje dag? Nöpe :) Det gör de ej, men det gör de personer som artikeln handlar om. De spelar såpass mycket, att de inte ens kan sluta spela det - inte ens i... 23/10 Det är nog många som sitter med vanliga kortlekar i militären. Jag ser inte hur detta skulle vara så mycket annorlunda. Man är inte spelberoende bara för att man vill ha ett tidsfördriv. 23/10 För då måste man även skriva ut straffet. 23/10 Efter en dag i vakten under sin värnplikt. Gick man till soldathemmet och köpte sig en hamburgare tallrik och spelade bf2 eller WoW. 23/10 Det är väldigt vanligt, det är så man gör för att testa hur ens lek funkar mot de lekarna som spelas ofta. En lek som duger att tävla med i magic kostar oftast några tusenlappar att köpa in, inget man gör utan att ha testkört den först. 23/10 För att det skulle kräva en dator, som de inte fick sitta vid. 23/10 Inte där jag var åtminstone. Efter en heldag med strid i bebyggelse spenderades kvällen på soldathemmet och spelandes CS. De fanns både datorer och xbox360 att tillgå. 23/10 Jag hade nog börjat med Magic eller liknande där man faktiskt använder fysiska kort. 23/10
Skicka en rättelse