Blandat mottagande för årets Assassin's Creed.

#Ubisoft lanserar i dag #Assassin's Creed: Syndicate. Recensionsembargot lyfte i går och FZ tyckte att årets fulllstora Assassin's Creed var 3 av 5 bra, där riktigt bra spelmoment paras med knackiga kontroller och oslipad teknik.

Våra tyckarkollegor världen över tycker på det stora hela ungefär som oss, det sammanräknade snittbetyget på aggregatorsajterna Opencritic.com och Metacritic är för närvarande 76 respektive 78 av 100.

Högst betyg har spelet fått av God is a geek, Game Informer och andra, som ger betygen 9.0 och 9 av 10. Med ett snitt strax under 80 är det förstås många som gett betyg i trakten av 4/5 och 7 eller 8 av 10. Det lägsta betyg vi sett står brittiska Telegraph för (2 av 5), med Video Gamer strax ovanför (5 av 10).

Har du hunnit testa Assassin's Creed: Syndicate än, och vad tycker du i så fall? Eller står du över årets instans?

Haft kul med nästan varenda Asscreed (Förutom Revelations.) Tyckte Unity var svinsnyggt och allmänt kul, Syndicate går i samma spår. Aldrig riktigt fattat folks gnäll. Snyggt som fan, kul story och mycket speltid. 23/11 Älskar detta spel och dess epok. Precis som jag älskar alla Creed spel. Dock föredrar jag spela som Evie. För mig är det alltid högtidsstunder då jag spelar Creed spelen. 25/10 AzzzZzZZZZzazins creed.... 25/10 Det bästa AC är ... Dishonored! Ja, kanske inte ur historiesynpunkt men spelmekaniskt. 24/10 Det kommer ett onlinespel snart. Minns inte vad det heter men det handlar om pirater utan massa smyga runt och lönnmörda. 24/10 Oooh ja, Black Flag är underbart! I alla fall så länge man håller sig på sitt skepp, resten hade dom kunnat skippa. Vore guld om det görs ett spel med fokus på seglande och skeppsstrider, typ ett piratspel, utan en massa onödigt lönnmördande och tjafs. 24/10 Unity blev lite droppen som fick bägaren att rinna över så att säga. Att gå tillbaka till en trång stad efter friheten man avnjöt i Black Flag kändes helt felt. Och ingenting jag hittills sett av Syndicate får mig och tro någonting annat än att det säke... 24/10 ja och ja! 23/10 Detta spelet intresserar mig faktiskt inte alls. Var sugen på unity men blev aldrig något köp till PC pga dess urusla skick. Roligast var ju Black Flag, spelat det väldans mycket :) 23/10 Konstaterar som vanligt att jag gillar grundstoryn i sig, men tycker det blivit mycket mjölk av det och spelen i sig lockar inte alls längre. Expertmördare som fastnar på balkonger och springer runt som om dom är fulla får mig att längta efter skickliga... 23/10
Skicka en rättelse