Under fredagen var det en högtidlig stund för alla fans av #Guild Wars 2. Då släpptes nämligen spelets första expansion Heart of Thorns, som i traditionell mmo-anda bär med sig ett gäng nyheter. Med Guild Halls kan vi numera bygga egna hus, vi kan skapa legendariska vapen och glidflyga genom djungelmiljöer. Och förstås mycket annat – besök officiella sajten för att lära dig mer.

Efter ett par dagar i de nya miljöerna: vad är era första intryck av expansionen? Vädra åsikterna i kommentarerna nedanför!

Tipsar om GW2 Community som kör macroeventen på EU servrarna, googla fram deras hemsida och teamspeak så är det bara att ansluta när de förbereder 27/10 Oerhört nöjd så här långt. Råkat ut för en del buggar i storyn, men generellt tycker jag det hela är ovanligt buggfritt. De flesta av de nya kartorna är otroliga och har haft det grymt kul i utforskandet. Masteries gör även att det blir värt att återvän... 27/10 11/10 27/10 Kommer en recension FZ? Ni gav spelet 5 pott, + att många spelar det, borde få en redig recension om något 26/10 Nej det gjorde jag antagligen inte då jag har en box... Korkat system, det där. 26/10 Om du köpte spelet direkt från dem så kan du även ange sista fyra siffrorna på kortet du använde. De kräver 2 saker för att verifiera pga. den enorma mängden försök till kontostölder. Sen ang. endgame och liknande föreslår jag att folk läser på lite på... 26/10 Jag spelade väl lite mer än så, men ja det är helt knäppt... Kan inte komma på något annat spel som tvingar än att komma ihåg sina karaktärers namn, en CD-nyckel borde väl vara mer än tillräckligt. 26/10 Ja jag tyckte de var sämst, hur fan ska man komma ihåg vad ens karaktär hette om man inte har spelat spelet sedan 2 dagar efter det kom ut. Men såg det inte som en så stor förlust då spelet sög brutalt hårt efter man hade nått maxlvl. 26/10 Finns det open world pvp än? det va det som gjorde att jag slutade, bara instanceras pvp eller WvWvW sög 25/10 Av det jag hunnit spela, så är jag supernöjd! Hoppas fredagspanelen pratar lite Guild Wars 2 i fredagspanelen nästa vecka *hint hint*. Känns kul att man har så mycket nytt att utforska, och att det inte bara är ett gäng nya levels med tillhörande quests... 25/10
Skicka en rättelse