Awesome Games Done Quick är ett välgärnehetsevenemang där spelare drar sitt strå till stacken genom att samla in pengar till där det behövs. Oftast är det. så kallade, speedruns som står i fokus, men Runnerguy2489 gjorde något helt annat. Han valde att spela igenom hela #The Legend of Zelda: Ocarina of Time med ögonbindel.

Värt att tillägga är att detta är något som skett under ett års tid och att han sänt det hela live under många av tillfällena, vi får helt enkelt anta att det hela skötts på ett schyst sätt. Hur det ser ut när någon som inte ser spelar, kan du spana in det i klippet nedan.

Om ni nu måste kopiera nyheter från andra spelsidor kan ni väl se till att innebörden är bibehållen? http://kotaku.com/guy-beats-ocarina-of-time-while-blindfolded-1738648247 Under AGDQ 2015 spelade han dom första tre grottorna, nu har han klarat hela... 27/10 Det står väl fel i er artikel? Tittar ni på videon så står det att det bara är de första grottorna som barn och inte HELA Ocarina of Time som ni faktiskt skriver i artikeln. Eller har jag missat något? 27/10 Han skrev inte heller att det är en särskrivning. 27/10 Stor suck på dig också, med tanke på att nu är det grammatiskt korrekt att skriva mej/ dej och det är absolut inte särskrivning. 27/10 För mig bara obegripligt hur man orkar. 27/10 Ledsen, men hur kan man ha en sån kärlek för spel som är så visuellt utan att man bara gillar att trycka på knappar och höra ljuid. Förstår nästan hur det funkar i nya spel där det är en mer story drivet med röstskådespelare osv, eller om det är gjort... 27/10 Lika stor suck på dig som folk som särskriver och använder mej/dej. 27/10 Kan ha varit många olika saker han har gjort. Något han kanske gjorde i Egypten (mer specifikt salma shaik), när han var där 2012. Eller kanske när han byggde sin pyramid i Minecraft, på "Nerd.nu"'s servrar. Kan även vara den goda Broccoligratängen han... 26/10 Runnerguy och några andra fick kontakt av en blind spelare som önskade en sak.. att klara ut LoZ: ocarina of time. för att kunna guida denna killen så var han tvungen att kunna göra en playthrough. själv blind och notera alla ljud och fotsteg och skriva... 26/10 Vad gjorde du? Nyfiken. 26/10
Skicka en rättelse