En av de stora styrkorna med #Final Fantasy XIV: A Realm Reborn är att #Square Enix än så länge varit väldigt duktiga när det gäller att producera nytt material till mmo-spelet. Ytterligare en rejäl uppdatering är på ingång, med det smått dramatiska namnet As Goes Light, So Goes Darkness.

På innehållsförteckningen hittar vi en ny raid, nya dungeons och fler uppdrag i huvudstoryn. Och framförallt: nya frisyrer! Det vankas också ett nytt minispel i Golden Saucer där spelare kan kriga mot varandra med sina minions. Filmklippet nedan förklarar mer.

Uppdateringen går live någon gång i november.

Så lite så :) Testa en månad vetja, tror du kommer tycka om spelet. Det är kvalité rakt igenom och är säker på att många håller med om det. 28/10 Japp det var ju det :P Okej, ja det är bara att du testar igen efter att du spelat dessa nya spel o känner skillnaden. För mig är latensen på 29ms till EU-servern, så du kommer nog gilla det iallafall. 27/10 Tack för infon :) 27/10 EU serverna ger en stor skilland nu iallafall man slipper latencen. 27/10 Det finns ju ett stort svensk FC/Guild på Odin servern. Så om ni vill spela med andra svensktalande så är det där ni borde köra. 27/10 Spelade vid början av A Realm Reborn och det var väldigt drygt i o med att man blev träffad även om man undvek attackerna :P Får överväga att återvända men då det kommer ut ett par andra spel strax så lär det ta ett par veckor tills dess ^^ 27/10 Det var inte farligt innan så att det förstörde spelupplevelsen, men det är klart mycket bättre nu. Om du var med i början vid spelets release så var det inte lika roligt däremot :p 27/10 Så det du säger är alltså att jag inte kommer känna av en konstant delay på allt jag gör? 27/10 Jag är ingen expert men har spelat det lite från och till. Det är faktiskt ett rätt så mysigt spel med bra tutorials för nybörjare inom det mesta som är FFXIV. Spelet följer targeting modellen som finns i WoW och världen är uppdelad i områden som alla... 27/10 Skulle säga precis detsamma. Jag installerade spelet och körde introt men kom av någon anledning inte längre än så. Tänkte ge det ett nytt försök inom kort, men kanske bör veta lite mer om spelet innan jag installerar denna gång... 27/10
Skicka en rättelse