Sony skippade Gamescom och satsade allt på Paris Games Week - nu förstår varför.

Sony valde att hoppa över Gamescom i augusti och har istället satsat allt på Paris Games Week och urladdningen på kvällens presskonferens var massiv. De har släppts massvis med nya trailers och vi guidar dig till de hetaste.

Wild
Rid på björnar och utforska den vilda naturen i #Wild, utvecklat av självaste Michel Ancel och hans nya studio.

GT Sports
Gran Turismo-seriens första nedslag på Playstation 4 heter GT Sport och förutom erbjuda snygg racing ska det även fungera med Playstation VR.

Robinson: The Journey
Crytek gillar även de möjligheterna med virtual reality och arbetar med spelet #Robinson: The Journey. Sa någon dinosaurier?

RIGS
Ännu mer VR? Jajamen, Sony verkar gå all in på den nya tekniken och presenterade arenashootern RIGS: Mechanized Combat League under kvällen.

Dreams
Det blir flummigt värre i premiärtrailern för #Dreams, LittleBigPlanet-skaparna #Media Molecules nya sandlåda som ska få alla att skapa fantastiska 3D-äventyr.

Föregående Nästa
Tackar! 28/10 Här kan du läsa mer om GT Sports. https://www.gtplanet.net/gran-turismo-sport-is-not-gran-turismo-7-more-substantial-than-prologue-titles/ 28/10 Matterfall hade kanske inte världshistoriens mest upphetsande trailer men finska Hausemarque lyckas alltid leverera fantastisk action. Jag hoppas på en kombination av Outland och Resogun. :) https://www.youtube.com/embed/ihgHkAnOPjo 28/10 Nya? Retrotemat dinosaurier är tillbaka ;-). Kändes som allt var dinosaurier och drakar när jag var liten, och nu är den tiden tillbaka. I love it <3 28/10 Ny eran av spel; Dinosaurier, istället för zombies ;) 28/10 Jag är väldigt trött på alla dessa "öppna världar" som bara ger en massa transportsträckor överallt. Quantic Dreams nya verkar häftigt men i övrigt är jag väldigt ohype. Noterar även att såväl PS3 som Vitan helt lämnas ute vilket suger. 28/10 Glömde Ratchet & Clank :d Det blev jag mest sugen på av allt som visades i alla fall. 28/10 VR funkar inte så bra i annat än situationer där rörelserna i spelet matchar ens position irl. Åksjuka kommer göra spel som RIGS ospelbara. Dessutom saknas ögontracking så spelet vet inte vart du fokuserar och därmed så kan den inte mappa fokus till ann... 28/10 Känner lite same same, nåja, har ju kommit lite schysst exklusivt, det närmaste året gör inte så mycket om det mesta man kör är multiplatform eller inte. Kan ju även hända att man börjar bli intresserad om deras teknik och vr spel blir en hit och välfun... 28/10 Intressant, tack för tipset! 28/10
Skicka en rättelse