Efter några regelrätta DLC-uppdateringar är det nu dags för framgångssagan #Rocket League att få två gratisuppdateringar – en i november och en i december. I en ny trailer visar utvecklarna vad vi kan vänta oss framöver.

Den första uppdateringen bjuder på en uppsjö inställningar där vi kan förändra saker som fysik och gravitation. Spellägena Cubic och Time Warp från #Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars hittar också in i spelet. I december kan vi (äntligen!) spela hockey i Rocket League.

Är ju inte särskilt gratis när tjänsten kostar pengar dock. 30/10 Kul men samtidigt lite varningsklocka här. Hoppas det inte fragmenterar spelarbasen för mycket. 30/10 De flesta större aktörerna är girig, och även Microsoft har visat en hel del girighet genom åren. De har börjat lätta lite på girigheten nu på sistone, men det beror nog mycket på att Sony drar ifrån så kraftigt i försäljning. 29/10 Beklagar... tänkte bara på din kommentar angående hur sony var girigt men tydligen inte ms... vanligtvis fanboys som brukar dra sådana kommentarer. 29/10 Fanboy fasoner? För att jag missat att det inte gäller One? Dåligt påläst möjligtvis, men jag är långt ifrån en fanboy. 29/10 Japp slog mej precis när jag var påväg till gymmet att det funkade fint att ställa av å på bågen när man skulle använda den förr i tiden, var lite omständigt då men nu borde det gå finfint med nån app kanske? 29/10 Det får du inte. Till 360 är/var det så. Xbox One har samma system som ps+. som du själv nämnde... Är man ett girigt företag så är man. Kanske ta reda på fakta först och sluta upp med fanboy fasonerna. 29/10 jaa men dåså, tack för en omedelbar och bra förklaring :) lika bra att köpa ändå rå, pc 4 life 29/10 Jo, men där får du inga spel gratis heller varje månad :P Jag tycker beslutet om att kräva PS+ för multiplayer på PS4 var ett dåligt drag av Sony, speciellt med tanke på att gratis multiplayer var ett starkt argument till varför PS var bättre än Xbox.... 29/10 På PC är ju massvis med spel gratis multiplayer? :/ 29/10
Skicka en rättelse