Sveriges största inomhusarena öppnar snart portarna till Sveriges största geekmässa.

Serie-, spel- och filmmässan Comic-Con Gamex slår om en timme upp portarna på Friends Arena i Solna, några kilometer norr om centrala Stockholm.

På Comic-Con Gamex väntar mängder av mer eller mindre klassiska nördteman – spel, film, serietidningar, cosplay, e-sport, skådisar från Kung Fury, Game of Thrones och Vikings, Kalle Anka-tecknare, spelutvecklare, med mera.

Folk köade i timmar för att testa Oculus Rift i FZ-montern på Gamex 2013.

Mässan öppnar alltså klockan 10 i dag och håller öppet fredag, lördag, söndag. Endagarsbiljetter kostar från 180 kronor och tredagars 450 kr.

första gången jag var på gamex, 1 dag visseligen med vart faktist lite besviken, trodde det skulle vara större, mer spel och mer flare lixom, kändes mer som local karnival i någon liten stad med försäljning av allt möjligt skräp , nä det var inget för... 31/10 Det är så synd att det är så lång kö till de spel man skulle vilja testa. Samt att de inte hade använt hela den tillgänliga ytan i arenan så de kunde fått in mer saker eller bara gjort gångvägarna bredare. Och Friends Arena är dåligt planerad. Trafik... 31/10 Svenska spelföretaget Tarhead Studio ställer ut sitt uppkommande moba/warlock-spel "RUiN" - missa inte det båset! :D En gammal vän till mig är (som jag förstått) medgrundare till företaget i fråga och även (som jag förstått) art director på själva spele... 30/10 hade jag kunnat, så självklart :) 30/10 Tyvärr nej för mig med, fast omvänt, vill inte besöka gamex när jag bara vill kolla serier :D Så mycket som jag gillar spel så vill jag inte se nåt sånt på vad som borde vara en mässa för serier, tv, film och collectibles. Förra året togs 75% av comic-c... 30/10 Biljetten kostar ju 214kr börjar bli lite saftigt >_< 30/10 tyvärr nej, jag slutade besöka gamex när det slogs ihop med comic-con 30/10 Önskar jag kunde men jobbet kallar :(.... 30/10 Kommer vara där som utställare och visa Minecraft-modden BetterGeo tillsammans med Sveriges Geologiska Undersökning. :) 30/10 är strax på väg jävla polare att ta tid bara ^^ 30/10
Skicka en rättelse