Arena Commander har fått sig en översyn.

Arbetet med att förvandla nära 94 miljoner insamlade dollar till #Star Citizen fortgår, och det senaste från utvecklarhåll är en rejäl uppdatering av spelets flyglägen i Arena Commander, alltså spelets flygdel.

I vanlig ordning ger utvecklarna en utförlig och förkortningsfylld rapport om nyheterna, och det bjuds också på en genomgång i filmform. Men i korthet har man uppdaterat profilerna för olika flygsituationer, som precisionsnavigering, strid och långa transporter. Läs detaljerna här.

Star Citizen har i skrivande stund skramlat ihop 93 878 369 dollar, eller 800 miljoner kronor. Räkna med omfattande jubel när det når 100 miljoner dollar.

Har du backat Star Citizen? Om ja – med hur mycket?

Ja, och då slipper du ju dessutom att SPELA golf. Win-win liksom... :) 03/11 Helt seriöst, antagligen kommer du få det. Men det kan ta några år, kanske 2-3 år? Inte en aning. Men det finns en stor bubbla som kommer att punkteras. Runt 40% av alla som bolånetorskar klarar inte av en ränta på 4-5% (vilket är det normala). De komme... 01/11 Så du menar….Att jag snart får råd att köpa bostad!!?? ;) 01/11 Precis. Folk fattar inte det här. De tänker "om det kraschar så kommer jag inte sälja för halva värdet. Jag tänker vänta tills marknaden återhämtat sig innan jag säljer. Dumma personer som säljer med förlust, det är bara att vänta lite." Detta är fel.... 31/10 +1 på den kommentaren. Jag ryser av tanken då jag hör folk ta stora lån upp mot 2 mille för en enkel lägenhet i utkanten av Stockholm som dessutom byggdes på 60 talet. Då biblan spricker kommer bankerna börja kräva tillbaka pengar av de som lånat efters... 31/10 Har inget att anmärka på det du skriver. Förutom att det måste nämnas att bostadslån inte är en så säker investering som uppges. Vi har redan en skuldbubbla i Sverige och på sistone har allt fler ledande ekonomer tagit ordet "bostadsbubbla" i sin mun... 31/10 Vettefan man har lagt runt 8-9k på WoW men då har man spelat och fått valuta för pengarna. Med tanke på att man kan köpa alla rymdskepp senare och inte betala med riktiga pengar har jag väldigt svårt att se hur man lägger så höga summor. Men som andra... 31/10 400$ än så länge! 31/10 ca 600:- har jag handlat ett rymdskepp för. Men jag är så kass på att flyga det så jag har tröttnat. 31/10 Vad är belägget för detta ? Det är en transparant utveckling där de visar nytt material hela tiden, och som man redan nu kan testa. Det helt frivilligt att bidra, finns inget som tyder på en scam i detta. Klart det alltid finns en risk att de inte lever... 31/10
Skicka en rättelse