Den 13 november är det dags för nya grottäventyr tillsammans med ikoniska Lara Croft. #Microsoft har som bekant norpat en Xbox-exklusivitet på #Rise of the Tomb Raider inför julhandeln, med versioner till pc och Playstation 4 först nästa år.

Oavsett vilket format du tänker köpa spelet till så kan du fresta ögonen med lanseringstrailern nedanför. Den sätter stämningen med story och vackra vyer – men inte utan väpnade konflikter och ångest.

Det är väll ingen som har en PS4:a som kommer att köpa en Xbox "bara" för att Microsoft mutat till sig tids exklusivitet på detta spelet. Folk med PS4 är bara arga nu! Första gångs konsol köpare av den nu varande generationen visst! Men det hade de kunn... 02/11 Så länge det är konsollexklusivt så är det ointressant. (varför köpa nåt med sämmre prestanda bara för att spela ett spel väntar då hellre tills det kommer på pc & för förhoppningsvis ett bättre pris då) 01/11 Inga dåliga pattar hon ligger inne med, najs. 01/11 Wtf ska PS4 ägarna få vänta ett år! Relese Q4 2016 enligt Webhallen, hade inte koll på detta..... då blir det ett köp till PC:n *kanske* 01/11 Ska bli kul att spela när det släpps till PC, tills dess så känns det ganska ointressant. 01/11 Jo, jag vet att jag är en minoritet som inte är det minsta intresserad av Fallout 4, så för mig är Tomb Raider det självklara valet :P 01/11 Trist hon nedgraderat sin arsenal från USP 12+1 till den tråkiga 1911 6+1. Snart har hon bara kniv o båge kvar ;). Skämtåsido. USPen är väl lika ikonisk för tomb radider som glock och usp för cs. Ser jävligt inressant ut dock, påminner om Drake nuförtid... 01/11 Bara att skaffa ett xbox. Ps4 blir först värt att köpa när det kommer lite bättre titlar. Typ som uncharted 4. 31/10 Fan vad jag vill ha spelet! Men hoppas att det floppar för att dom inte släpper det till ps4 samtidigt! 31/10 Gillade inte musiken, annars gav det bra vibbar. Det är ett givet köp. 31/10
Skicka en rättelse