I #Tom Clancy's Rainbow Six: Siege löser man, liksom i de flesta andra shooters, sina meningsskiljaktigheter med en rejäl vapenarsenal. Den här gången hämtas inspirationen från verkliga förband världen över, och förstås också då de vapen de använder sig av.

Den senaste trailern visar upp ryska Spetsnaz som spränger, skjuter och härjar för att få terrorister på fall. Alltihop utspelar sig i ett julpyntat hem, vilket är särskilt passande då Rainbow Six: Siege släpps den 1 december, lagom till julklapparna ska inhandlas.

Låter som vi spelat olika spel, jag körde med allt som gick på max i 1440p och det såg ut som skit. Antingen har vi helt olika uppfattning om vad snygg grafik är eller så skiljde sig den tekniska betan väldigt mycket från den version du spelade. Jag såg... 02/11 Körde betan på ps4 i kanske 3 timmar, kändes helt ok. Som ett rainbow fast de utvecklat det vidare på ett bra sätt. (jämför nu med Vegas 1&2, vilket var två kanon spel i mp, speciellt det första) osäker om det blir day-1 köp, men det blir iaf ett köp. 02/11 Coolt med ryska specialstyrkor men gillar inte spelet. För snabbt och arkadigt för min smak. 02/11 Fallskjärmjägare. Inte hoppare. Våra jägarförband är närmre jänkarnas Rangers. De är inte ett specialförband i den bemärkelsen om man blandar in SAS, GSG9 m fl. Svenska SOG (Sammanslagning av SSG och SIG) är dock ett i samma liga som de utländska mytoms... 02/11 Precis som i verkligheten så länge som du inte har fast montering. 02/11 Förhistoriska vapen? Endast ett av dem är av den äldre modellen. AK-12 är relativt ny och PKP är fortförande den GPMG som ryssarna använder. 02/11 Största problem jag upplevde med detta spel var "runtomkring tiden". Själva actiondelen var över på två minuter. Sedan kändes det som fem minuter med menyer och förberedelse inför att få spela, 02/11 Men oavsett vilken gren det är kan man inte förneka ordets laddning. Jag ryser vid åtanken att möta någon form av spetznas. Men jag har antagligen fallit för propagandan. 02/11 När man ser en dum kommentar på internet så är alltid det smartaste att inte svara på den. Men jag är som alla människor en douche, därför måste jag peka ut alla fel i denna kommentaren. Ful grafik? Ok. Då utgår jag från att du körde på konsol eller har... 02/11 Kuriosa: VDV är de ryska luftlandsättningstrupperna som vid en tänkt konflikt mot tex Sverige skulle upprätta brohuvud och landsättningsplats för efterföljande förband, ungefär som US Army Rangers. 01/11
Skicka en rättelse