Efter mycket om och men får Warcraft-filmen slutligen premiär i juni nästa år. Vi har kunnat spana in affischer och kolla på en läckt trailer (som förstås plockades bort illa kvickt), och nu får vi ytterligare tre bilder att fresta de fantasy-törstande ögonen med.

Två orcer och en Travis Fimmel är vad som erbjuds. Vad tycker ni? Vi tycker det ser läckert ut, men undrar hur de ska kunna överleva i Azeroth med så där fjuttiga axelskydd. Minsta så här stora måste de vara för att man ska ha en realistisk chans i den hårda världen!

En teaser inför fredagens trailer släpptes idag https://www.youtube.com/embed/FA_8TY9Z5Zg 03/11 Det spelar ingen roll vart bilden kommer från, jag lade upp den för att illustrera vad en praktisk effekt är eftersom folk verkade tro att filmen kommer att vara nån slags pixar-grej. Jag citerade mannen som ansvarar för filmens effekter och för er som... 03/11 Ser fram emot Warcraft The Movie The Game 02/11 Det verkar som att ni är flera som inte påstår det; men jag tror att vissa gör det :) 02/11 Det är det ingen påstår heller! 02/11 Jag köper helt att de orcher som är karaktärer som är viktiga i storyn är riktiga skådespelare med kostym. Men att alla skulle vara det? please.... 02/11 Men det där är ju inte ett citat från Bill; utan artikelförfattarens ord. Här är en annan artikelförfattares ord: "He also had Jeff White and Jason Smith from ILM on set as well, making sure the motions he captured would work when they were wearing a... 02/11 "The neatest detail came from special effects supervisor Bill Westenhofer, who is actually a WoW player (he's been playing since 2004 and has a level 90 character): the orcs will be actors in prosthetics. At Comic Con this year Jones brought a proo... 02/11 Bilden du har länkat är från en blizzcon staty(du ser att armaturen syns i armen). Filmen kommer att ha CGI orcher mestadels med undantag från t ex Garona. Titta på klippet som Sogeunleashed har länkat så ser du att det knappast kan vara make-up; Axlarn... 02/11 Här är ännu ett läckt klipp från filmen. Ser grymt ut. https://www.youtube.com/embed/-1ndQpQ6fIM 02/11
Skicka en rättelse