The Taken King lockar flera miljoner nya Destiny-spelare.

#Destiny blev inte den explosionsartade succé som Bungie och Activision hoppades på men den senaste expansionen, The Taken King, har fått spelarantalet att öka med flera miljoner. I augusti fanns det cirka 20 miljoner registrerade Destiny-spelare, idag är den siffran uppe i 25.

De nämner inte hur många av dessa konton är aktiva men i genomsnitt lägger varje enskild spelare 3 timmar om dagen på spelet. Det är också det mest sedda konsolspelet på Twitch med sin femteplats under september månad.

Med tanke på att Activision sägs ha en tioårsplan för varumärket borde sådana siffror vara ganska så betryggande.

Visste direkt att det var Nathan, en av mina favoriter! Klockren som Cayde-6. :) Nu hoppade jag in i Destiny först efter TTK, men alla vänner som jag spelar med säger att det är en stor skillnad till det bättre. Med det sagt är det fortfarande lite okon... 19/03 Som storyn berättas och så vidare i TTK är hur det borde varit från början, en enorm förbättring kan jag bara säga helt enkelt :) Sedan är Nathan Fillion så jävla skön i sin roll som Cayde-6 :D 04/11 Jag slutade spela i våras nån gång tror jag det var. Blev alldeles för repetativt för min del. Tror det kan vara ett bra läge att återkomma men väntar antagligen tills dlc:et kommer rabatterat. 03/11 Synd man inte har polare att spela detta med då hade det varit ett givet köp. Spela solo eller med random nisse verkar inte som en bra idé. 03/11 Storyn i Destiny, alltså. Den har vissa.. well. Den är inte vattentät. :) On topic: Jag är sugen på att testa med TTK. Klarade spelet och lirade en hel del efter det runt release, men har sedan dess mest nött multiplayer några enstaka gånger. Tröttnade... 03/11 Ja vi är några stycken nu men lite för många fortfarande några måste sluta spela tydligen uuuuuuuut! 03/11 Säger detsamma. I mitt fall främst för att jag är inkapabel att lira skjutspel med kontroll om man inte har full aim assistance, och har man det blir spelet tråkigt som fan istället. Man vill ju spela själv, liksom. :P 03/11 http://38.media.tumblr.com/40b5aac4df6e44cdaf1dd5472b4ed33e/tumblr_n71d3tLEmT1qzh2aio4_1280.gif 03/11 Det är den så kallade The Traveller, någon sorts mystisk entitet från yttre rymden som kom till Jorden och då blev det typ Golden Age med tre gångers livslängd för människor, resor till andra planeter och solsystem osv, men i fotspåren av den så kom The... 03/11 Släpp på pc så ger jag det en chans 03/11
Skicka en rättelse