Snart smäller det när atombomskriget briserar för fjärde gången. #Fallout 4 släpps på tisdag nästa vecka, men hur ska du egentligen bygga din karaktär?

En hjälp på vägen är en fanskapad tabell som imponerande nog innehåller alla spelets perks. Dessa kräver olika attribut (strength, intelligence, agility och så vidare) för att kunna användas. Ju längre ner i tabellen, desto fler poäng behövs i respektive attribut. Är du en "idiot savant", "party boy" eller ett ståtligt "pain train"? Klicka på varje enskild perk för att lära dig mer om dem och deras olika ranks.

Till Fallout 4: Perk Chart!

Ja precis, det var det jag menade med att det tappade sin funktion som metafor :) (Att journalister inte har problem att använda det är dock inte förvånande i sammanhanget :D ) Tack! Ska kolla upp Bluebeards! 04/11 Anledningen till att motsatta inte riktigt används kanske har att göra med att svarta änkan ofta äter hanspindeln och inte tvärt om? En googling säger att motsvarigheten är Bluebeards som kommer från en fransk adelsman. 04/11 Tack! Hittade tidningsartiklar där det använts, men inget där det använts som metafor i litterära verk. Det tappar ju helt sin funktion som metafor när man vänder på det; antar att det är därför det inte verkar ha använts så :) 04/11 En manlig widow är widower så jag antar black widower? 04/11 Vem bryr sig. De borde vara glada då deras sk liv får substans och anledning att böla offentligt. 04/11 Hittade perkslistan på Fallout wiki nu. (Förövrigt en mycket trevligare lista än den länkade, eftersom man slipper ladda en jävla massa sidor för att se detaljerna) I alla fall; det verkar som att dom har döpt om Black Widow till Man Hunter :) http://fa... 04/11 Med tanke på att Skyrim var relativt buggfri och Bethesda har haft flera år på sig att bemästra motorn är det inte svårt - eller orealistiskt - att förvänta sig Skyrim-kvalité 04/11 Perfekt, då var man klar med halva karaktär-skapandet då! Riktigt roliga perks fanns det verkligen, och för en gångs skull kan jag totalt släppa intelligens! 04/11 När kommer er recension av F4? 04/11 Haha, visst skulle det kunna ligga något sånt bakom; brukar ju vara omedvetet så hos många. Men jag tror nog att de två valda namnen helt enkelt passade väldigt bra eftersom perks:en har med skada att göra, även om dom inte betyder samma sak. Black Wido... 04/11
Skicka en rättelse