Skynda dig att shoppa innan nästa rea börjar!

Nästa månad begår världens alla butiker kollektiv julrea. Men #CD Projekts webbshop GOG.com kan inte bärga sig, den har dragit igång sin storväxta höstrea där över 350 spel gör sitt bästa för att ruinera dig.

Många priser och paket känns igen från tidigare erbjudanden, t.ex. #The Witcher 3 för drygt 400 kr. Sen har du klassikerpaketen, som #Fallout 1, #Fallout 2 och #Fallout: Tactics (drygt 80 kr), cirka 35 #Interplay-spel med 15-25 år på nacken för en dryg tvåhundring, #World in Conflict för 40 kr, #Pillars of Eternity för 200 kr och #Europa Universalis III Complete för drygt 30 kr.

Därtill finns lockbeten som bonusspel om du spenderar tillräckligt mycket, tillfälliga erbjudanden och annat. Ett trevligt men kostsamt tidsfördriv i väntan på julreorna. Och sen mellandagsreorna. Som följs av januarireorna. Och sen imploderar ditt betalkort.

För de som inte redan vet det så finns det nu två bundles på HB som jag anser vara väldigt mycket spel för pengarna. Framför allt så går det nu (fram tills kl 20 ikväll) att få Grim Fandango Remastered (DRM-fri) samt Massive Chalice för $13 och endast... 05/11 Nuförtiden lägger jag till i önskelistan på steam de spel som är intressanta men det är inte så många lägre, jag har ju det mesta jag vill ha. Sen går tiden och sen får jag ett tips om att det är rea och är rabatten bra så köper jag. Mer än så följer... 05/11 trevligt :) älskar gog 05/11 Aha så det är helt enkelt så att vi betalar svensk moms nuförtiden, förr betalade man moms där företaget låg, nu betalar man där man som kund bor. Så istället för att betala Luxemburgs moms på 3% behöver vi nu alltså betala svensk moms på 25%. 05/11 Blev någon förändring för ett tag sedan som la till cirka 25% på alla digitala köp, som spel osv. Du kan läsa lite mer här http://www.gamerlaw.co.uk/2014/a-practical-guide-to-the-eus-new-vat-rules-video-games-and-digital-content-sales/ 05/11 Ehm va? VAT är ju detsamma som moms vilket vi hade här i Sverige långt innan EU fanns... 05/11 så jävla tragiskt med EU och deras jävla VAT, Reaorna märks knappt av numera. 05/11 Grim Fandango för lite över 5 dollar :D 05/11 Nyårsrea, sportlovsrea, påskrea, vårrea, sommarrea, rearea, back to shool-rea, höstrea, lagerrensningsrea, vinterrea, julrea, mellandagsrea. Om jag jobbade med reklamkampanjer på något av de större varuhusen skulle jag skicka ut ett reklamblad med temat... 05/11
Skicka en rättelse