Embargot har släppt och uppföljaren till Black Ops 2-succén är här.

Idag släpps #Call of Duty: Black Ops 3 och i sedvanlig ordning har Activision lagt ett embargo på recensionerna väldigt tätt inpå lanseringen. Därför dök de första betygen upp först imorse. Värt att notera att de flest av dessa betyg baseras på ett recensionsevent och multiplayer har därför inte testats under normala förhållanden.

Vi fick spelet i onsdags och kände därför inte att vi hann ha en recension klar till detta embargo - vårt betyg får du därför i början av nästa vecka.

Aimbot och wallhack. Vanligt på alla COD spel där det inte finns servrar som folk driver. 10/11 Jag är helt tvärtom, hatar i princip SP då det är så ofantligt tråkigt, men den nya funktionen att man kan köra kampanjen med 3 polare gör den intressant. Sedan när det gäller MP så kan jag lugnt säga att det är det bästa sedan Black Ops 1. Väldigt roli... 08/11 Det flöt på bra för mig också, men jag började spela först efter patchen. (Har Intel Core i5 med 12,0 GB i RAM, och NVIDIA GeForce GTX 580). 07/11 Det låter ju inte bra. Vad trist. På vilket sätt fuskar de? 07/11 Lätt det bästa CoD spelet sedan BO2. På PC gäller det bara att anpassa grafikinställningarna enlig vad man har för grafikkort sen flyter det på hur bra som helst. Dock använder spelet tydligen otroligt mycket RAM men det har inte varit något problem för... 07/11 "dessa betyg baseras på ett recensionsevent och multiplayer har därför inte testats under normala förhållanden." Detta för mej ett demonstration-objekt och inte spelet. 07/11 Pratar du om första battlefield 1942 eller? Battlefield 3, 4 och hardline hade en singleplayer kampanj. Kanske inte de bästa men de hade dessa iaf. 07/11 Blev blåst på förra COD. Köpte det för runt 400kr till PC. Gick in och skulle spela Multiplayer och där märkte jag att det fanns fuskare på alla servrar som den automatiskt anslöt till. Om de ska ha automatiska servrar där man aldrig kan lära känna någo... 07/11 Man kan se vilka de gick bra o dåligt för i matchen beroende på spelkurir ;) 07/11 Du är ju helt galen. 06/11
Skicka en rättelse