Rösta och berätta vilket tidernas bästa Fallout är.

Med tre dygn kvar till #Fallout 4-premiären framstår #Bethesdas strålande framtidsvision allt mer som ett av årets hetast emotsedda spel. Och det trots att både #Fallout 3 och #New Vegas var duktigt buggiga, och trots att old school-fansen menar att de inte är värdiga fortsättningar på #Fallout och #Fallout 2.

Så frågan är – vilket Fallout är bäst?

Rösta, och diskutera och motivera ditt val i kommentarerna! Och missa för allt i världen inte FZ:s Fallout 4-recension – publiceras klockan 14 på måndag.

Japp, det finns en patch för det som fixar att halva bilen blev kvar på en plats e t c. Steam installerar den automagiskt. 12/11 1. Fallout 2 2. Fallout 3. New Vegas 4. Fallout 3 5. Tactics Exakt i den ordningen. Allt annat är hittepå och dumheter. 11/11 Samma här, var däremot första FO-spelet för mig så har nog svårt att vara opartisk ;) Top 3 för mig är: 1. FO2 2. FO3 3. FONV *edit för att skriva en sammanhängande mening 09/11 Helt klart nostalgi.. Antar det var någon gång '97-'98 som Sajber visade upp Fallout 1 i SVT. Då var den sönderbombade världen helt främmande och nått sjuktspännande för en 11-12åring som mig! Tror jag fortfarande har ett gammalt papper där jag och min... 08/11 Fallout New Vegas är nog nummer ett och då mest för att Fallout 2 var för buggigt för mig tyvärr. Fallout 3 var bra men inte lika bra storymässigt. Tactics var inget jag gillade alls. 08/11 Folk har börjat ladda up let's plays på FO4 nu https://www.youtube.com/embed/3D4GdKQE0Tw 08/11 Tycker det ligger jämnt mellan ettan och tvåan. Ettan för att den har överlägset bäst handling, tvåan har dock mycket mer välpolerat gameplay. 08/11 Fallout 2, första spelet som var riktigt öppet. Var fritt att gå runt och göra vad man ville i världen. Sjukt att det var friare då än det är nuförtiden. Också brutalt bra mörk humor. Moderna fallouts har fegat ur lite på friheten och humorn. 08/11 Asladdad inför att lira mitt första Fallout någonsin, lirade lite Oblivion som liten och varit helt fast i modding-träsket av Skyrim sen release. Ser nu fram emot detsamma hos Fallout. 08/11 Jag undrar varför de inte gör remake eller släpper Fallout 1/2 till tablets. Den hade fungerat perfekt med en stor touchskärm plus den är turbaserad så man behöver inte stressa. 08/11
Skicka en rättelse