Gearbox flyttar fram sin Overwatch-konkurrent.

I augusti kunde vi berätta att #Gearbox tänkte släppa #Battleborn i början av februari nästa år. Men så blir det inte, framkommer av en finansiell kvartalsrapport från moderskeppet #Take-Two Interactive. Den nya planen är att förse världen med Battleborn den 3 maj i år, alltså en försening på överkomliga tre månader.

Battleborn är en multiplayer-shooter med moba-doftande inslag som hjältar, och tankarna går osökt till #Blizzards snarlika satsning #Overwatch.

Vilket av spelen kniper ditt hjärta/plånbok?

Är nog mer peppad på detta än Overwatch. Jag gillar karaktärerna i Overwatch men DOTA-liknande spelmoment skulle göra att det känns som det finns mer i spelupplevelsen än att bli så bra som möjligt på att göra headshots.... Lixom. 07/11 "Den nya planen är att förse världen med Battleborn den 3 maj i år" Hmm ja den där planen kan nog bli väldigt svår att följa :p 07/11 Allt jag kan tänka på är hur det kommer dröja ännu längre nu innan Borderlands 3 kommer. 07/11 det doftar inte bara moba, battleborn är moba i första persons vy och det är riktigt roligt med 06/11 Har kört CTT'n ett par timmar varje dag sedan i helgen, uppe på runt lvl 60, och potentialen för spelet är riktigt bra. Har saknat något som är MOBA-liknande med lite PVE, permanent gear, och samtidigt har bra Quake-liknande känsla. De har lyckats förvå... 06/11 Overwatch med mer Moba i sig verkar det som. Intressant dock att det enligt artikelförfattaren redan är 2016. 06/11 Det känns som att FOV är 60 och vapnen täcker stor del av skärmens yta också. 06/11 Det ser sjukt tråkigt ut. Super Monday Night Combat var ju faktiskt roligt, synd att det inte gick så bra för dom. 06/11 Dom behöver långt mer än ett par månader. Just nu är det en dålig kopia av super monday night combat, och för dom slutade det inte bra. 06/11 Spelet känns fruktansvärt tråkigt. och hatar att dem markanadsför det som ett Borderlandsspel. eftersom det är så långt ifrån verkligheten. 06/11
Skicka en rättelse