#Blizzard har utannonserat ett nytt äventyr till #Hearthstone: Heroes of Warcraft. The League of Explorers heter det nya materialet som i grunden liknar de två tidigare äventyren #Hearthstone: The Curse of Naxxramas och #Hearthstone: Blackrock Mountain, men även hämtar inspiration från Indiana Jones-filmerna.

Tydligast är kanske den nya discover-mekaniken som innebär att vi får välja mellan tre slumpmässiga kort "för att ta oss ur kniviga situationer". Till exempel låter kortet Gorillabot A-3 oss "hitta" en ny mech om vi redan kontrollerar en sådan.

Förutom renodlade bossfighter ska äventyret också bjuda på situationer där vi bland annat måste fly från ett tempel som faller sönder, eller åka i en gruvvagn. I dessa stunder gäller det att överleva så länge som möjligt och välja rätt kort via den nya discover-mekaniken. Äventyret innehåller 45 nya kort, utspelar sig på platser som Uldaman och Hall of Explorers, och släpps den 13 november. Mer information finns på battle.net.

LOL Anyhoo, för de som är förvirrade https://sv.wikipedia.org/wiki/Meta- Meta-game brukar handla om HUR folk spelar just nu och hur spelupplevelsen förändras beroende på hur andra spelar. Metat i HS har varit fyllt med face-hunters jävligt länge - allts... 08/11 Men JA! Och redan nästa vecka, inte ett halvårs väntan, tjohoo! :D 08/11 Tittade på blizzCon livestream när detta avslöjades och det kändes så... off. Alla andra spelen släpper intressanta ändringar eller nya heroes och upphottade gamemodes.... gratis. Hearthstone kändes som en lång reklam för deras betaldel av spelet med... 08/11 Tyvärr, såg det ut som att inte ett enda av dessa kort kommer att påverka constructed över huvud taget. Blir inget köp för mig denna gång. 08/11 Jag blev lite chockad över att inte bli imponerad av hearthstone under blizzcon, allt annat fick den inre nörden inom mig att jubla av glädje förutom hs.. detta kändes som en besvikelse ihop dragen under en fikarast. 08/11 Hahaha, vänta! Menar du att expansionerna kostar pengar, till ett gratisspel? Jag tog för givet att det skulle vara gratis. Och att de kanske istället fick in pengar genom nya kortbundles eller nåt. Tur att jag inte spelar detta ej-så-gratis spelet som... 08/11 Skippade förra men lockas betydligt mer av temat för detta äventyr. Skulle tro att The Grand Tournament sålde sämre än väntat för Blizzard och att detta är svaret. Måste dock säga att de inte är förlåtna för att ha en färdig co-op-komponent för spelet... 08/11 Köpte inte förra och lär nog skippa denna med utan att märka nåt. 08/11 "Meta" i det här sammanhanget står för "meta-game", dvs spelet på en högre nivå än de enskilda spelrundorna. Specifikt i Hearthstone brukar med detta avses att man vid konstruktion av sina egna kortlekar bör ta hänsyn till vilka kort som för tillfället... 07/11 Mjölken mjölkas och fåren står på rad. 07/11
Skicka en rättelse