Den 1 december kan vi spränga väggar, blåsa bort terrorister och axla rollen som ryska spetsnaz-soldater när #Tom Clancy's Rainbow Six: Siege lanseras. Men vad har #Ubisoft för planer när släppdatumet väl är passerat? De förklarar vad som väntar i ett nytt filmklipp.

Eftersom de har långsiktliga planer för Rainbow Six: Siege så är deras filosofi att direkt börja leverera nytt material som engagerar spelarna. Vi kan räkna med fler olika typer av soldater att spela som, nya kartor, vapen och spellägen. Materialet är indelade i fyra "säsonger" och sträcker sig över hela nästa år. Under tidsperioden kommer alla nyheter vara gratis.

Vad jag har märkt (Spelat rätt mycket, closed beta etc) så hör den absoluta majoriteten av problemen samman med matchmaking och allmänna connection/serverproblem. När man väl kommit in i ett game finns nästan inte en enda nämnvärd bugg. Jag har fallit... 27/11 Om jag har gissat rätt vad gäller deras synkroniseringsmetod så beror detta på att din uppkoppling har hög latency och/eller packet loss. Den metoden jag tror de använt skyfflar nämligen över alla problem på de laggande spelarna istället för att låta... 27/11 Inget nytt om season pass redaktionen? 09/11 Alla förutsättningar för att bli ett riktigt bra matchspel finns. Korta matcher, små kartor. Intensivt och tidsbegränsat. Får man bara ordning på det så lär det inte dröja länge innan man sitter på IRC och söker match... 09/11 hade blivit ett självklart köp för min del ifall singleplayer hade existerat som det skulle göra först, aldrig varit för mp i rainbow six spelen, men men have fun ni som tänker lira detta :) 09/11 Fan. Nytt material hela tiden. Då blir det inget för mig. Orka vara ajour. 09/11 Ser mer fram emot detta än Battlefront. Blir nog Legacy of the Void. Fallout 4 och Siege minst ett 6 månader framöver! 09/11 Vill verkligen köpa. Har inte hittat någon bra tactical shooter sedan Vegas 2. Och det är ju typ 8 år gammalt. 09/11 Kul spel som jag kommer köpa. Om jag inte fastnat helt i fallout träsket... 08/11 Jag tänker direkt... varför ska man då köpa gold edition för 829sek? Om alla CTU, banor och vapen är gratis, varför betala över 200 sek extra för...ja för vad? Ni får gärna fråga Ubisoft om detta och uppdatera oss som sneglat på Gold edition (inkluderar... 08/11
Skicka en rättelse