MMA är hetare än någonsin och i Sverige stavas framgångarna Alexander Gustafsson. #Electronic Arts vet även de om att sporten är omåttligt populär och passade under gårdagen på att utannonsera ett nytt spel i genren.

#EA Sports UFC 2 vet vi inte särskilt mycket om i nuläget, men mer information skall dyka upp under dagen, vi hoppas att väntan görs kort och att vi får något att se fram emot. Kanske kan Gustafsson få sitt efterlängtade mästarbälte med vår hjälp.

Va ett fan av fighters istället för en organisation. Jag skiter fullständigt i om det står UFC, Bellator eller Glory. Jag vill se bra fighter/fighters. 14/11 Nej, deras ekomomi är bra. Men för mig som fd stort UFC fan så går det utför. Idioterna har ju monopol på sporten. Dana är en pajas som inte borde vara ansiktet utåt. 11/11 Nej, UFC har ingen dålig ekonomi. Risken som finns är att fighters lämnar pga reebook-avtalet och då lär det gå åt pipan. Men rent ekonomiskt så är dem inte illa ute, tvärtom. Rena spekulationer från människorna ovan. 11/11 And zero fucks were given. 11/11 Största problemet är dealen med Reebok. Vilket gör att inga fighters förutom vissa champions och några "fan favorites" får ha andra sponsorer längre.. Folk går från 150-200K för en fight.. till 10-20K i Reebokpengar. Dom har tappat en hel del stora namn... 10/11 Jaha så cirkusen UFC håller på att gå i KK? Det var länge sen jag var fan av ufc men dlm har gjort en del misstag i mina ögon. Ska man vara en organisation som inte lossas om att det finns andra organisationer så måste man bygga upp hype och pusha rätt... 10/11 KK kommer det ju inte gå i.. Men hela Reebok grejen och hur dom behandlar alla förutom en handfull superstjärnor.. Håller på och går utför! Det har .. som med allt annat här i världen kommit till den punkten när allt bara handlar om pengar. Tråkigt bara... 10/11 Om inte UFC hinner gå i KK innan dess spelet släpps. Kanske bara hos de inbitna fansen där jag hänger som det går utför med UFC hypen. Hoppas iaf spelet blir bra. Fightingspel är alltid välkommet. Fd finns det ju flera UFC spel sedan tidigare så knepigt... 10/11
Skicka en rättelse