Elite: Dangerous-expansionen Horizons ska börja rullas ut lagom till julhandeln. Med den kommer vi för första gången kunna landa våra rymdskepp på planet planeters yta – något som enligt utvecklarna själva sker sömlöst från gameplay i rymden.

Den som törstar efter mer efter den timme planet-gameplay vi redan spanat in, kan lapa i sig det färska klippet nedanför. Då kan du se en Federal Corvette i all sin prakt, efter att den landat på planeten. Du kan också titta rakt in i solen om du vill, men vi har hört att det inte är bra för ögonen..

Går man in på kanalen finns det förhandstittar på alla nya skeppen som kommer i 1.5 patchen. https://www.youtube.com/user/FrontierDevelopments/videos Förhandsbeställde Horizons nyligen, nu är det spänd väntan på betan. 11/11 Älskar elite dangerous. Finns sååå mycke att göra plus att det kommer nya grejer att göra hela tiden. Ända som suger är att man inte har mer tid att spela. Önskar dygnen kunde vara längre hehe. 11/11 De har levererat exakt vad de har lovat och mycket mer, att expansionerna skulle kosta visste vi redan under kickstartern och vi har även hela tiden vetat vad flera av expansionerna kommer att innehålla. Till skillnad från vissa andra företag så har FD... 11/11 Utöver det LVX156 skrev så berättade de även att man kunde hitta mineraler och speciella material som går att crafta till olika slags buffar, tex jump range, dmg buff, speed etc). Om du bara går efter vad FZ har visat så förstår jag varför du inte har... 11/11 I 2.0 kommer man bara att kunna landa på planeter som saknar atmosfär och är av typen rocky eller icy. Det kommer alltså inte att finnas något liv på dem, förutom baser och rymdhamnar. Andra planeter kommer så småningom, men jag skulle inte räkna med... 11/11 Varje vecka i en månads tid har de haft en timslång stream där de visat de olika funktionerna från Horizons. Första veckan var det om planeterna själva, hur de skapat dem. Andra veckan handlade om SRVs (Surface Recoinassance Vehicles) och hur de fungera... 11/11 Jag skulle velat se lite av vad man kan göra på planeterna ett stort lyx hotell som erbjuder strålande vyer? Kalas? En handelstation kalas! Kanske inte kan räkna med inhemska träd och dur än men kanske? 11/11 Det här känns mer och mer som ett tech-demo. Snuttarna säger ju inte ett skvatt om någonting mer än att du kan köra runt i ett fordon som låter som en permobil. 11/11
Skicka en rättelse