Eller Dualshock 4 på Xbox One, om du hellre vill det.

Den som inte är nöjd med gamepaden till Xbox One kan köpa den trådllösa lyxvarianten Xbox Elite Controller, och få massor av konfigurationsmöjligheter och extraknappar. Udda nog kan Xbox One-kontrollen fås att fungera med... Playstation 4.

Det som krävs är att du skaffar Cronusmax Plus, en USB-dongle som låter dig ansluta Xbox Elite-kontrollen (och en mängd andra kontroller) på ungefär valfri konsol. Priset ligger kring 60 dollar, så helt gratis är det förstås inte, och vi vågar på rak arm inte säga hur bra det fungerar. Men om du är beredd att hosta upp riktpriset 1500 kr för en Xbox Elite så kanske kostnaden för donglen är överkomlig den också.

Utbytbara knappar och spakar hör till Elite-kontrollens sälljargument.

FZ sitter och testar en Xbox Elite-kontroll när detta skrivs. Vi hoppas kunna leverera ett omdöme inom kort.

Kan inte heller svara på hur en sliten kontroll känns, återstår väl att se antar jag :) angående de mer distinkta klicken på lb/rb, det är nog det jag är minst van vid med nya kontrollen, hoppas det ger sig. 13/11 Har tänkt lite på det där, ett spel som cod måste ju bli sjukt frustrerande när folk spelar med elitekontrollen om du själv kör med gamla hederliga, med alla inställningar kommer man ju garanterat bli skjuten först. 13/11 Hur mycket kostar det då att få en kontroll man kan brevväxla med? :D 12/11 Testar ni handkontrollen även med en Cronusmax Plus? Så man vet hur det fungerar på en PS4. :D 12/11 Tja, viss a har ju mer pengar än förstånd eller iaf gott med pengar att slösa tycks det. Skrämmande att en handkontroll för 1500kr har en marknad bara på Xbox som folk kan intala sig att de behöver det (360noscope i Cod så klart). Inger fel på itiginalk... 12/11 Tycker FZ kan köpa en sån dongle och testa den med :) i övrigt väntar jag ivrigt på att Playstation släpper en dualshock elite kontroll. Har redan slitit ut en ds4, gummit har släppt och spruckit på vänster joystick. Kör med upphöjning på höger sticken 12/11 Mina tveksamheter över LB/RB var bara när jag stod vid en demo-monter av en Xbox One och vred och vände på kontrollen å kände lite på den utan att faktiskt spela med den. När jag däremot spelade första gången tyckte jag den var super. Tror det har mycke... 12/11 Batteritiden har iallafall jag uppfattat som aningen kortare än i vanliga kontrollen (har haft den sedan några dagar före release och är inne på packe 2 med batteri) . Rekommendation är att skaffa uppladdningsbart. FANTASTISK handkontroll, någon skrev... 12/11 Haha ja smaken är som baken :) Förstår vad du menar med styrkorset till 360 tycker bara korset till xbone känns så billig, har dock inget emot att det är fyra separata knappar. Hoppas jag också vänjer mig vid lb/rb, tycker knappt det känns om man har... 12/11 Skaffa fyra eneloop uppladdningsbara att skifta med så har du kanske 30 timmar speltid mellan bytena och behöver aldrig köra med sladd. http://www.clasohlson.com/se/Batteriladdare-Sanyo-Eneloop-MQN04/36-5508?userSelection=B2C&rememberCookie=false 12/11
Skicka en rättelse