#Fallout 4 släpptes tidigare i veckan och av allt att döma befinner sig en stor mängd spelare i ett sönderkrigat Boston med omnejd. Hör du till dem och tycker att det är svårt att få tillräckligt med kapsyler för att upprättahålla en dräglig levnadsstandard? Då kan du utföra en slug manöver på spelets försäljare och känna hårdvalutan trillar rakt ner i fickorna.

Så här gör du: köp all ammo av valfri typ från en försäljare. Sen säljer du tillbaka en enhet av ammunitionen du köpt, men utan att godkänna försäljningen. Sälj sedan resten av ammon, också utan att godkänna. På det sättet kommer den där ensamma biten ammo "fastna" i ditt inventory, så att du kan sälja tillbaka den oändligt många gånger. Det här fungerar på alla vendors.

Visst, vi erkänner att det inte riktigt är rent spel. Och vill du fuska ordentligt kan du använda konsolkommandon för att bland annat bli odödlig och hoppa superhögt.

När jag säger "utesluta den ur den slutliga produkten" menar jag vad jag säger; att funktionen inte ens existerar för att de uttryckligen har plockat bort den. Det kostar pengar. Det är billigare att bara låta den ligga kvar och då kvittar det för ett... 16/11 Nej, det är mer eller mindre bara för dem att ändra en 1:a till en 0:a så försvinner den för "vanliga" användare. Inga andra har det lika enkelt att göra det på, valve valde att ta bort konsolen, du kan enkelt lägga till den men som standard är den bort... 13/11 ... Okej? 13/11 Det är ju så här man handlar i fallout 4 sedan igår...suck varför är jag så svag, kan aldrig stå emot sånt här. 13/11 nja kul grejj för folk som inte vill råfuska, men ska du endå göra detta kan du ju lika gärna dra penga fusk ist för klydda med detta. jag har inte haft problem med ammo direkt i survival, dock går den ner då och då, jag är lvl 25 och har 4600 kapsyler... 13/11 Inte när det gäller Bethesdas spel. 12/11 på konsoler, det vill säga TV-spel, videospel, Xbox, Playstation, Gamecube, och så vidare. 12/11 På vadförnåt? 12/11 Ja byggar delen känns extremt halvfärdig, ingen tutorial, väldigt lite att bygga med, jag är ganska besviken på den delen men det fixar väll moddare senare:) 12/11 Gillar spelet starkt men tyvärr så behövs vissa saker finputsas och ses över. Varför kan jag t.ex. inte stänga av snapping vid byggandet av väggar eller rotera dom så att de står bättre i sluttningar. 12/11
Skicka en rättelse