Se FZ recensionsspela Star Wars: Battlefront.

På tisdag morgon recenserar FZ #Star Wars: Battlefront, och vår #Quake- och Star Wars-skolade @12 Calle tar i detta nu tempen på hur bra – eller inte bra – #Dice-shootern är. Han får ännu inte säga något om vilken dom han tänker fälla, men han har skickat oss tre filmer med sammanlagt en halvtimmes gameplay från recensionsspelandet.

Det kommer i form av tre filmer, som bl.a. visar spellägena Fighter Squadronden och Walker Assault. Testningen görs på Playstation 4, med handkontroll. Ha det i baktanke, bästa pc-kramare, om ni tycker siktandet ser segt ut.

Spelläget Fighter Squadron.

Spelläget Walker Assault.

Vi kommer berätta om pc-versionen av Star Wars: Battlefront så fort vi lagt vantarna på spelbar kod.

Vi håller med, och det är lite märkligt. Förra generationen var det jämt 360 som skickades ut, nu är det PS4. Jag tror de tänker så här; konsolversionerns är stabilare ur ett ett hårdvaruperspektiv. Vem vet villen knasdator recensenten använder och vad... 14/11 Kan någon förklara för mig varför och åter varför det alltid är så nuförtiden att recensioner alltid och åter alltid är på konsoler och inte PC? Vet inte hur många gånger man sett FZ berätta att "Vi lovar att berätta om PC/recensera på PC men vi har ing... 14/11 Ah helt horribelt. Autoaim och självlysande mål. 14/11 Som jag förstått det finns det något inofficiellt sätt att spela med mus och tangentbord på konsol. Edit: Hittade denna via Google: http://xim4.com Den verkar fungera bra också: https://youtu.be/vSHYZslIf9I 14/11 Det ser riktigt hett ut, måste man måste ha Playstation plus för att lira online? 14/11 Nej, det här verkar inte ha blivit så bra som jag ett tag trodde. Betan var en besvikelse i mina ögon, vackert är dock - både för öga och öra. 13/11 Har testat spelet via EA Access och det är skitkul. Men multiplayer lagar för mycket. Gubben bara hoppas fram. Får se om det är bättre imorgon. Stort plus till local split-screen. 13/11 Jag hoppas att Sony och Microsoft aldrig tillåter mus, åtminstone på online multiplayer. konsol lirar man ju för att ligga och slappa i soffan med en handkontroll. Skulle folk börja lira med mus och tangentbord på konsol skulle man ju få pisk i varenda... 13/11 Jag är plattformsagnostiker =) 13/11 Bara tänkte så eftersom jag har fått för mig att du också är pc-kramare. Men så länge det inte påverkar recensionen så är det lugnt 13/11
Skicka en rättelse