När spelarnas parterns sagt sitt.

Beklagar, alla partners till konsolspelare – era hjärtevänner är sämre i sängen än pc-spelare. Det står klart efter en nätbaserad undersökning utförd av MyVoucherCodes, en sajt med rabattkuponger som huvudsaklig inriktning.

Sajten har fått ett par tusen besökare att svara på vilken spelplattform deras partners använde, och efter det fick de rangordna partnerns förmåga i sänghalmen, skriver Peek Media. Och pc-spelare var alltså de partners som ansågs behärska det här med att vuxenkramas allra bäst.

Av samtliga svar kallade 11 procent sin partners sexuella förmåga "excellent", 27 procent sa "good", 26 procent "average" och 20 procent biktade ett "below average". Slår man ihop alla siffror landar man på 84 procent – vi svävar i ovisshet om den sexuella kapaciteten host resterande 16 procent, som inte återges av Peek Media.

54 procent av pc-spelarnas parterns gav dem omdömet "good" eller högre, och hela 22 procent beskrevs som "excellent". Hos Xbox-spelare blev omdömet "good" eller högre i 47 procent av fallen. Peek Media lyfter fram Playstation-folk som studiens slakisar. Bara 3 procent fick omdömet "excellent" och 8 procent som "very good".

Uppmärksamma läsare noterar att det fattas en hel del siffror för att få en glasklar helhetsbild av denna sannolikt djupt vetenskapligt förankrade undersökningen. Vi får helt enkelt förlita oss på att en ajt inriktad på rabattkuponger äger rätt verktyg för att korrekt bedöma vad gamers har för sig i sänghalmen.

Här på FZ ger vi undersökningen betyget sex.

Skicka en rättelse