Bethesda har sin vana trogen släppt ett helt buggfritt spel. Eller?

Vid det här laget är det ganska uppenbart att QA-avdelningen #Bethesda Softworks består av ett gäng vältränade men inte så yrkesstolta gnuer. De som spelat deras tidigare spel borde inte bli förvånade över att spelet ibland... går sönder. Allt blir dock så mycket roligare om tokigheterna kommenteras av en person men en klockren och lätt släpande brittisk översittaraccent.

Först får vi möta "den gäckande färskvatten-gibben" i sitt naturliga habitat och får även en unik inblick i parningsrutinerna.

I hans andra möte med naturlivet i #Fallout 4 går det desto värre och han drabbas av en allvarlig åkomma som han genom följande video vill uppmärksamma. Vi varnar känsliga tittare för starka bilder.

har prövat aktivera vsync via nvidias program som dom säger man ska göra så fallout ska flyta på men har då inte märkt v någon skillnad, föredrar nästan att bethesda tar tummen ur arslet och släpper en fet patch så dom flesta problemen försvinner. Tycke... 17/11 Har bara upptäckt en jobbig bugg, en tunna med radioaktivt material studsar i marken... något störande ljud. se kan man ju bli lite sur på companions som springer framför men det finns det perks för.. 17/11 Tyvärr så är det en gammal grafikmotor i botten som orsakar det mesta, sätt en FPS limiter på 60FPS så försvinner allt sådant. Motorn kan inte hantera över 60 fps. Jag har gjort lite tweakar och har en G-sync monitor, så även om det är cappat på 60 så... 16/11 Jag tror det oftast handlar om slarvfel och missar i Bethesdas script och configfiler i kombination med att viss hårdvara reagerar extremare på detta än annan. 16/11 Har hunnit lägga ganska många timmar på Fallout 4...och bara en mindre bugg so far. Två settlers som satt på samma stol. Tycker synd om de som har buggar...men oftast är det ju de som har problem som skriver om det. Tror dock merparten har det relativt... 16/11 Självklart är det en faktor att räkna in i ekvationen. Du kan ha "top notch" när det gäller drivare och ett rent fungerande system men kanske hårdvara i kombination med annan hårdvara kontra mjukvaran skär sig. Det är ju trots allt PC vi talar om med... 16/11 Jag är i det närmaste maniskt pedant när det gäller drivrutiner och att ta bort onödiga program, och jag har sjuhelvetes mycket buggar, så jag tror personligen inte att det har nåt med skit på datorn att göra. Kan det vara vissa kombinationer av hårdvar... 16/11 Har stött på static animations på NPCer, döda kroppar som använder TENS, flaskor och bilar som fallit från himlen när man spawnar efter att varit inomhus, plask i vattnet utan anledning (kan måhända ha med fallande föremål från himlen att göra), questma... 16/11 Gubbar har ramlat från skyn för mig när jag skjutit ihjäl någon fiende, stuttering lag som tydligen varit en bugg med har jag upplevt, gubbar har fastnat, otroliga fps drops, fastnat vid terminalerna då jag ska lämna, ramlat genom backen på vissa ställe... 16/11 Intressanta fysik buggar etc. Tydligen är det relaterat till frame raten. Bästa är att kappa det till 60 fps. 16/11
Skicka en rättelse