#Blizzard är inte främmande för att skapa lite udda spelmekanik till sina karaktärer i #Heroes of the Storm. The Lost Vikings kan till exempel dela upp sig och springa på olika platser på kartan, vilket är raka motsatsen till den nya karaktären Cho’Gall från Warcraft-universumet.

De två bröderna som sitter ihop styrs av två spelare samtidigt: båda har olika förmågor, men bara en kan styra hur de ska förflytta sig på kartan. Cho’Gall är enligt Blizzard något av en raidboss och möter du honom bör du alltså se upp. Om du lyckas ta ner honom får du å andra sidan två kills för besväret. Läs mer på battle.net och spana in klippet nedanför.

Hahaha, ser så jäkla OP ut :D Kan tänka mig hur brutalt jobbigt det kommer bli att möta 2 duktiga spelare i den klossen! 18/11 Dom som har problem med att fixa Chogall kan hoppa in i chat-kanalen Chogall och leta upp någon. /join Chogall Har själv spridit Chogall till några personer i den kanalen. 18/11 Dåligt att inte länka till patchnotes också. 18/11 Att du inte gillar det gör det inte till ett dåligt spel. 18/11 Har du förstås helt rätt i, jag som skriver och tänker på hur det var innan. Good catch ;) Fortfarande är det farligt att lämna waves i jakt på kills, men om man lyckas nu så får man en fördel i alla fall. 18/11 Den senaste patchen förlängde väl respawn-tiden under de tidigare levlarna så att det ska löna sig mer att jaga kills i början? 18/11 Visst finns det en del av det här, men tycker problemet snarare är större åt andra hållet. Tidiga kills i dota är mycket mer värda en i HotS. På tok för många i HotS som springer runt och letar kills, om du missar 2-3 waves så hjälper det inte om du får... 18/11 det är din egen åsikt det, men dom som spelar det flitigt tror jag inte håller med dig och jag som spelar det ibland håller inte med dig heller. 18/11 För de som vill låsa upp Cho'Gall kan jag rekommendera att hoppa in i /join Chogall som chatt inne i spelet. Det tog mig ~1 minut att hitta någon som ville hjälpa mig att låsa upp honom, och just nu är det fler Cho'Galls som letar spelare än tvärtom. 18/11 Han fungerar inte i Quick match såvida du inte har ett party, så i så fall är det ju en du vet vem det är (eller iaf deras b-tag) som lämnar spelet om det skulle vara så. Det är mitt favorit-moba också. Det är mycket bättre än de andra på att släppa in... 18/11
Skicka en rättelse