Alla får testa Ubisofts taktiska shooter innan den släpps.

Köpa eller inte köpa #Rainbow Six: Siege? Såna beslut tas inte lätt, men nästa vecka får du en rejäl chans att komma närmare ett ja eller ett nej. På onsdag nästa vecka släpps den taktiska shootern som öppen beta (tänk tidsbegränsad demo), berättar Ubisoft, och vänligt nog körs betan på alla plattformar – pc, PS4, Xbox One.

Till buds står tre banor (Kanal, Hereford, House) och tre spelformer (de två PvP-lägena TDM - Secure Area och TDM - Bomb, samt PvE-läget Terrorist Hunt). En karta och ett spelläge ska vara nya i betasamanhang, skriver Ubisoft. 14 av fullversionens 20 operatörer hänger med, varav tre Spetsnaz-varianter.

Betan håller öppet den 25-29 november, fast om du spelade den slutna betan i september kommer du in 24 timmar tidigare. Exakta tider är inte spikade än. Däremot kan du förladda betan redan den 23:e.

Rainbow Six: Siege släpps den 1 december, samma dag som #Just Cause 3.

Självklart är det så men det går ju åt andra hållet också ;). Tyvärr finns alltid dem som bara provar i 5min och så fungerar det inte just då och då är det tydligen skit för all framtid. Detta spel glänser som mest när man spelar 5st tillsammans, tyvärr... 19/11 Ett av årets bästa spel, ser verkligen fram emot det :) 19/11 Ja det har absolut sina brister men sen känns det även som att det har en rätt hög inlärningskurva i jämförelse med andra liknande spel, märkte att det var rätt mycket run n' gun under betan vilket iofs inte är så konstigt när det var begränsad tid att... 19/11 Utan att ta någons sida i diskussionen vill jag bara påpeka att alla du känner är inte på långa vägar ett tillförlitligt statistiskt underlag för att dra några som helst slutsatser om saken. 19/11 Kan säga har mer problem med steam än vad jag har haft med uplay. Många gånger man ska spela något online som har steam integrerats men de går inte connecta för steam ligger nere. Och inte tala om hur många gånger man får "No steam logon" och andra sake... 19/11 Högt tempo och minimalt med taktik och planering? Låter inte som R6 enligt mig. Även om det inte är CoD rakt av så måste du hålla med om att det inte är R6 heller. 19/11 CoD? Det var det jag var rädd för tidigare, men efter att ha spelat det så är det så långt ifrån CoD/BF man bara kan komma. Är du helt säker på att du testade R6 och faktiskt inte satt och körde BLOPS3 betan? 19/11 Hade problem med silent Hunter 3 pga starforce, funkade inte i 64-bitars-system, med det var länge sen såklart. Ni får gissa vad lösningen blev. 19/11 50%, verkligen? Du kanske tänker på att för 5 år sedan så krävdes det konstant internetuppkoppling (det kravet försvann 2010 förutom för ett par enstaka spel som tex the crew) i ubisoft spel för att de skulle fungera och att man med en ddos-attack gjord... 19/11 För att ubishits system funkar inte 50% av tiden .. 19/11
Skicka en rättelse