Ett skäl godare än de flesta.

"Inga kompromisser med kvalitén" är budskapet när vi får beskedet att #Deus Ex: Mankind Divided försenas. Istället för februaripremiär får releasen vänta till den 23 augusti, av den enkla anledningen att #Eidos Montreal behöver mer tid för att göra spelet så bra som de vill.

Studiochefen David Anfossi skriver att man är nöjda med det man åstadkommit så här långt, men att speltestning visat att det behövs mer tid (ett halvår för att vara exakt) för att nå kvalitetsmålen.

We're confident and proud of the game so far. However, as we are now playing through the game in full we can see it will require more time in post-production for tuning, iterations, and refinement to meet our high standards. In order to achieve this, we need to move the release of the game to August 23rd, 2016.

Och visst är vi väl alla beredda att ge dem den tid de behöver?

Bra val, de är väl rädda för att det skulle bli ett fiasko i klass med Arkham Knight. Jag har nog med spel i min backlog för att klara mig igenom 2016 och 2017, och det var innan jag köpte Fallout 4...och nästa månad är det dags för Horizons-expansionen... 19/11 Klart man kan vänta, men man blir ändå litet orolig då det är så pass lång tid. :) Konstigt hur det är instinkten istället för lugn. 19/11 jag väntar så gärna. 19/11 Jag har full förtroende för Eidos Montreal, om dem anser att spelet behöver mer tid så behöver spelet mer tid. Alla borde kunna vänta lite längre om slutprodukten blir bättre, kan inte komma på någon vettig anledning varför man skulle vilja ha en sämre... 19/11 Nog för att jag gärna hade viljat ha Deus Ex i Februari, men om det här innebär ett bättre felfritt och polerat spel så har jag inga problem att vänta lite till. Det har varit alldeles för många spel som rushats ut de senaste åren bara för att hålla ett... 19/11 Skönt, dom testade och insåg att det var buggigt, men istället för att släppa och hoppas på att folk är blinda så försöker dom faktiskt göra nånting åt buggarna. Fantastiskt att det faktiskt finns större utvecklare som är måna om sitt rykte 19/11 Samma här! för mycket bra på en gång är synd faktiskt. De får gärna ta längre tid på sig för att göra bättre spel framöver. 19/11 För mig låter detta helt perfekt! Det är så många andra spel som kommer i februari att jag trodde jag skulle bli knäpp. Nu slipper jag välja mellan ME2 o DE :D 19/11 En stor eloge till dem :up: Men det sätter å andra sidan en press på att de levererar, för om spelet blir à la Batmanbuggigt så står de med ett än större hundhuvud nu när de hävdar att de går som fanbärare för kvalité :) Men jag tror de levererar, har... 19/11 Tack jag har tillräckligt med bra spel i backlogen för flera år framöver. Har inte ens hunnit med Human Revolution än. 19/11
Skicka en rättelse