Än finns det inte något officiellt modstöd till #Fallout 4, men det har inte hindrat moddare från att redan nu berika spelet med diverse olika tillägg. Vi har bland annat rapporterat om möjligheten att bli kompis med en deathclaw, och nu tipsar vi om en modifikation som säkert kommer glädja er som stör er på systemet för dialog i spelet.

Fallout 4 hanterar konversationer ungefär som #Mass Effect-spelen, där man bara får en generell aning om vad de olika svarsalternativen betyder. Full Dialogue Interface-modden ändrar på det genom att presentera alla alternativen i sin helhet, precis som i #Fallout 3 och #Fallout: New Vegas. Perfekt för den hängivna rollspelaren som vill ha full koll på hur karaktären uttrycker sig. Läs mer och tanka hem från Nexusmods.

Via Polygon.

Mass effect <3 21/11 Ja det här! Alltså hur många granater har man inte slängt på sina fötter då man ska slå till småkryp o annat som man inte vill slösa ammo på.. Mest irriterande knappen någonsin! 20/11 Gillar egentligen dialog wheelsystemet i mass effect. Där görs det dock mycket bättre, oftast har men ett rätt bra hum om vad som kommer sägas, bara någon gång det blivit annorlunda en vad jag trodde. I Fallout är ju exempelvis alternativet "sarcasm"... 20/11 Movie Battles II är fortfarande det bästa multiplayer Star Wars-spelet. 20/11 Du håller nere "v" för att gå in i workshop mode på pc. 20/11 I konsol-versionerna förstår jag att funktionerna delar knapp på grund av begränsningar, men det är bara slappt av dem att inte åtgärda det till PC-versionen. Det tråkigaste är dock att man inte kan använda granater i VATS. Tyckte det var oerhört festli... 20/11 jag kollade på inventariesystemet för Rise of the Tomb Raider idag och tänk hur mycket bättre ett sånt system skulle passa ett spel som Fallout, där en hel del av tiden går åt att modda och loota. Visst vill man hellre se kläderna, rustningen eller vapn... 19/11 Haha ja det är verkligen en superkonstig ide att ha det på samma tangent som melee-attacken, det sista man vill göra är ju att slänga en granat i närstrid. I överlag rätt många skumma kontroller i Fallout 4. 19/11 Nu saknas bara en mod för att ändra den förbannade jäkla granaten från samma tangent som melee-attacken. Dummaste jag varit med om. 19/11 fy helvete vad många små-fel bethesda har åstakommit. vafan är "sarcasm" för val i konversationer? man vet ju inte vad personen kommer säga! varför kan man inte vara ond? varför leder alla konversationer till samma slutsats? varför har inte PC versionen... 19/11
Skicka en rättelse