FZ:as Joakim Kilman gillar #Halo 5: Guardians och hyllade särskilt det suveräna multiplayer-läget i sin recension. Han brukar också beklaga sig över att han inte har tid att köra det så ofta som han vill, men nu får han allt ta sig i kragen och återvända till science fiction-kriget.

Den utlovade gratisuppdateringen "The Battle of Shadow and Light" har nämligen lanserats, med Big Team Battle-läget som det stora dragplåstret. Uppdateringen innehåller även fyra nya kartor och ett helt lass med REQs. Lär dig allt du behöver veta på Halowaypoint samt i filmklippet nedanför.

Tack till MaDuck2 för detta #nyhetstips!
Der kanske dina kort gör. Men jag menar att jag bryr mig om spelen oavsett plattform. Ser jag ett intressant spel och vill spela det så spelar det ingen roll om det är på PC eller konsol. Du kan ju inte spela till exempel The last of us oavsett hur myck... 20/11 Försöker du skryta med specsen på en standard-gaming-PC? lol :) Mina grafikkort kostar mer än hela din burk. 20/11 Haha, ganska rolig kommentar med tanke på att jag spelar för det mesta på dator och har ganska bra hårdvara. Så bara för att man tycker om ett konsol spel kan man inte tycka om datorer? 20/11 Måste du verkligen svinga runt den där E-Penisen? trevligt att du har alla konsoller & en bra dator. då vet vi det. 20/11 Eller så tillhör man the superior gaming race och äger allt? Xbox One, PS4, Wii U, Nintendo 3DS och en PC (GTX 980, 16gb ram, I7 4770K) 19/11 Jag älskar hur många det är som gråter över att andra spelar på konsol eller pc. Känns som majoriteten av medlemmarna på FZ kommer ifrån League of Legends communityn. Vem fan bryr sig? Kul med en update till Halo, det ser jag fram emot. 19/11 Synd att halo körs i 60 fps och till stor del 1080p hela tiden, är förövrigt ingen bonde och spelar pc ibland också. 19/11 Måste vara jobbigt att vara så generande löjlig som du är, låter som en bortskämd barnrumpa. Jag är glad att jag inte längre spelar på PC så jag slipper förknippas med sådana som dig, fy tusan :p 19/11 "Big Team Battle-läget som det stora dragplåstret." Nähä? Stackars konsolbönder. Ni får nöja er med det lilla alltid. Ni kan ju alltid trösta er med att ni har cinematiska upplevelser i 30fps som inte belastar era ögon. 19/11 Tro fan det, när det rör sig om så små lag. 19/11
Skicka en rättelse