#Fallout 4 är här och vi har fullt upp med att spöa banditer, brottas mot deathclaws och leva rövare i postapokalypsens Amerika. Trots en gedigen spelupplevelse är det dock inte någon buggfri tillvaro, och vissa har till och med drabbats av en spelförstörande bugg. Något som förhoppningsvis åtgärdas nästa vecka.

Då tänker #Bethesda nämligen patcha pc-versionen av spelet. De kommer börja rulla ut uppdateringen i betaformat på Steam, för att sedan släppa den i sin helhet efteråt. Därefter får konsolspelarna också ta del av patchen. Detta utförande har de använt framgångsrikt för andra titlar, meddelar de på officiella sajten.

Där passar de även på att tacka sina hundra speltestare som arbetat hårt för att sabba spelet under utvecklingens gång. I samma veva konstaterar de dock att det inte går att återskapa situationen med de miljontals spelare som nu spelar Fallout 4, och att de kämpar för att lösa de värsta problemen.

Gå bara ut i tredjeperson och sen tillbaka så kommer vapnet tillbaka. 22/11 De flesta buggar kan jag leva med faktiskt, förstår att många stör sig på krascher, och game breaking buggar; men det som har förstört för mig är det som förstör inlevelsen. Karaktärer som ska samtala med dig men bara massa saker i vägen, kameran vet... 21/11 Så är det för mig med terminaler. Har inte ens börjat spela pga detta... 21/11 inte för alla vsync delen fungerar, för mig händer det istället att jag klarar av att lämna terminalerna oftare men ibland fastnar jag oavsett. Och för vissa har jag läst att dom inte märkt någon skillnad över huvud taget 21/11 Switcha på vsync igen så fixar det sig. 21/11 Har pajat två saves hittills. Båda gångerna så fick jag 999 i ammo efter fasttravel. Det går fortfarande att spela, men vats lägger av för att man har "fel ammo" Första gången tappade jag flera timmar. Nu savar jag ofta ofta ofta 21/11 Mest irriterande buggen måste ju vara att man kan fastna vid terminaler för att man har för hög FPS. Så jävla irriterande när man har hackat något och måste reloada direkt för att man har fastnat. 20/11 rimod 002041B6 hittade jag på steamforum, funkade för mig vet dock ej skillnaden. 20/11 Jag kunde ej öppna Vaulten ibörjan först. Karaktären kopplar in pipboy och slår på knappen men problemet var att glasskyddet för knappen ej fälldes ut och då gick det ej att komma vidare. Testade stänga av kollision med konsolen och bara gå igenom men... 20/11 händer mig till och från, folk säger man ska aktivera vsync i nvidias kontrollpanel om man kör nvidia men det funkade då inte för mig 20/11
Skicka en rättelse