Pc-strulet till #Batman: Arkham Knight är väldokumenterat. Efter avbruten försäljning, gratisspel till kunder och möjlighet att få alla pengarna tillbaka är det nu dags för nästa bakslag: #Warner Bros Interactive meddelar att de slutar utveckla SLI- och Crossfire-stöd till spelet:

"We’ve been working with our development and graphics driver partners over the last few months to investigate utilizing multi-GPU support within Batman: Arkham Knight. The result was that even the best case estimates for performance improvements turned out to be relatively small given the high risk of creating new issues for all players. As a result we’ve had to make the difficult decision to stop work on further multi-GPU support. We are disappointed that this was not practical and apologize to those who have been waiting for this feature."

Meddelandet ovan kommer från en Warner-representant på Steam, som förklarar att prestandaökningen för tekniken inte var tillräcklig för att riskera att introducera nya buggar. Därmed har de slutat utveckla stödet.

Såg du fram emot SLI eller Crossfire till Batman: Arkham Knight?

Tror knappast att det är nvidias fel. Det finns spel som funkar hur bra som helst med Gameworks. Det var inte Rocksteady som utvecklade Arkham Knight utan Iron Galaxy Studios som hade för det mesta iOS spel på sin merit lista förutom portningar. Dom gjo... 23/11 Riktigt jävla pinsamt även för Nvidia som varit med och utvecklat detta spel och att man ser deras logga när man startar spelet och ändrar i inställningarna. 22/11 Njae så illa är det faktiskt inte. Att köpa 2 st senaste gen kort som 980Ti är overkill. Men det finns dom som är villiga att lägga pengarna på 2 direkt. Det fina med SLI/Cross är att du har längre "hållbarhet" innan man måste byta upp sig. Köper man... 22/11 Public Service Announcement: SLI/Crossfire lönar sig väldigt sällan och är mest ett sätt för grafikkorts företagen att få folk att köpa 2 ist för 1. Skippa skiten. Man anpassar ändå mycket sällan spel för SLI/Crossfire då dom som har ändå är en minorite... 22/11 Hur gör man för att få det där gratisspelet? Edit: ah såg att det stod dec, nånstans...then we wait :) 20/11 Spelet kör i max 90 fps så det får duga :) dock i 1080p bara... 20/11 120fps@4k? Annars är man inte en riktig gamer... 20/11 Såsom jag förstår det så är det endast de som har köpt det digitalt via steam som idag kan göra ett återköp av spelet. Känner inte till något annat sätt att göra det på. Känns dock inte så konstigt att de slutar utvecklingen med detta om det troligen... 20/11 Skrattretande. Så sorgligt att det är just deras sista Batman-lir (eller är det ändrat) och så kraschar de så här hårt.. 20/11 Kanske dags att lägga programmeringen på hyllan, hört att donken behöver burgarflippare. 20/11
Skicka en rättelse