#Sony meddelar att japanska rollspelet #Final Fantasy VIII är på väg till (amerikanska) Playstation Network vid ett hittills okänt datum. Med största sannolikhet lär ett släpp på europeiska PSN följa kort därefter, för er som inte orkar tricksa hem den amerikanska versionen.

Final Fantasy VIII släpptes ursprungligen till Playstation (och Windows) för i runda slängar 10 år sedan. Det är en hjärtvärmande berättelse om tonårsromantik, tonåringar som räddar världen, tonåringar med emo-tendenser och en tidsresande häxa som är flippigare än det mesta. Eftersom spelet hade den otacksamma uppgiften att följa upp dunder-hiten #Final Fantasy VII så dras det med ett oförtjänt dåligt rykte, med tanke på den välskrivna handlingen. Och att kika på samma fyraminuters-attacker från diverse Guardian Forces om och om och om igen blir aldrig gammalt. Bahamut GO!

Detta blir sista nyhetsuppdateringen från mig innan jullovet -- ha det gött och god jul! Ses på måndag.

Är det nån på red som vet om FF9 kommer också skulle bli grymt glad isf :) 11/01 Jag är nog en (av få?) som avskyr FF7. Bottennappen i FF-serien är för mig, FF X-2, FF 7 och FF12. I den ordningen. IV är min favorit. IV remake på DS va grymt nostalgiskt, men samtidigt hade det blivit våldtaget i baken av massa anime-skit tyvärr. Utan... 27/12 yay, ett favorit-FF helt klart. 8 > 7, logiskt nog =) 26/12 Varför skulle man bry sig om det? Man sticker till Outer heaven och hell och farmar ultima och aura, stockar ultima på attack så du maxar attack, drar något annat skräp på hp och def så du får max på det. Hoppar in i striden, drar aura och mördar allt... 26/12 FF8 har en bra story, vettig grafik. Synd bara att junction-mekaniken suger något enormt :) 25/12 Har för mig att jag såg FF8 på PSN för några dagar sen, men jag brydde mig inte så mycke om de då jag aldrig blev riktigt förtjust i 8an. 25/12 Det är la bara att köpa? Sist jag var inne fanns det at köpa, om jag inte minns helt fel? 25/12 fan va cool de var på tiden att dom skulle släppa de. 25/12 FFXI (11) är ett onlinespel. Antar att du syftar på X och X-2. Och jag håller med dig, X-2 hade väldigt töntig story och karaktärer. Det som gjorde det bra var att dom gick tillbaka till ATB-systemet i strider som i FFVII-IX. Kan nog bli ett köp av FFVI... 25/12 7-8 var bra allt efter har varit väldigt mmmmm neeej felling i det... FF11 var ok. Men FF11.2 var helt körd bara skräp..sedan har det fallit igen... 25/12
Skicka en rättelse