Det vore inte första gången spelkrängare svänger sig med datum som inte är bekräftade från officiellt håll men vanligtvis rör det sig om uppgifter om när spelet ska släppas. På amerikanska Gamestops sajt kan vi läsa oss till att den efterlängtade pc-betan av #Battlefield: Bad Company 2 startar den 28 januari och slutar månaden därefter, 25 februari.

Uppgifterna är som sagt inte bekräftade men buggjagandet i datorversionen ska dra igång i början av nästa år så det är inte omöjligt. Vi ska försöka få saken utredd via våra vänner på #Dice.

Medan vi väntar att få beträda slagfältet läser vi intressant information på spelets officiella forum där en admin knåpat ihop en sammanfattning. Bland annat beskriver han ett hardcore-läge som finns tillgängligt för alla fyra spelsätt. Med det påslaget försvinner det grafiska gränssnittet så du kommer inte att kunna se din hälsa eller sikta utan ironsights (eller rödpunktssikte). Friendly fire slås även på och den hett debatterade kill cam-funktionen stängs av. Vapnen gör också mer realistisk skada.

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiZTY2ZmI4OGIzZGE0ZmJiM2ZmMWFmZDg0NGUwOGU3OWNhY2Y0YzM0OSI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6MzYxO2k6MTtpOjQ5MTtpOjI7aToxMDYyMDt9fQ=="></input>

<input type="radio" name="q491" value="3539" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Ja, jag snusar krut och pissar napalm

<input type="radio" name="q491" value="3540" class="form_input_radio"></input>

Nej, jag föredrar mjukare (kudd)krig

<input type="radio" name="q491" value="3541" class="form_input_radio"></input>

Vet inte, måste testa det först

</form>

Tack till Gotti för detta #nyhetstips!
Måste nog testa det först. Gillar Hardcore på WaW men inte på CoD4. Ett AA3 fan som är kan nog Hardcore vara väldigt kul. Måste nog uppdatera min burk dock :/ 31/12 I lol'd :P Och jag taggar BC2. Skippade inköpet av MW2 för att köra stenhårt på svensk kvalité istället :D 29/12 I en ny intervju, här: http://www.gametrailers.com/video/squad-based-battlefield-bad/60345 .. så snackar han lite om SP och säger att det kommer vara lika massivt som MP. 29/12 med tanke på att det är ett EA spel numera så kommer ni få köpa ammunition som DLC 29/12 Bice Nice Dice! Gief! Har spelat över 48h nu på PS3-betan ;) 29/12 Såvitt jag vet så får 360 användare nöja sig med multiplayer demot som kommer nån gång innan release. 29/12 Underbart med hardcore! Älskar alla battlefield och ända anledningen till att jag spelar MW1/2 är just hardcore. Förhandsbokade för ett bra tag sen och man blir lika glad varje gång det kommer nyheter om spelet :P 28/12 Storyn är seriösare, al'a COD. Dock ska humorn finnas kvar. 28/12 "Med det påslaget försvinner det grafiska gränssnittet så du kommer inte att kunna se din hälsa eller sikta utan ironsights (eller rödpunktssikte)" innebär det att man inte kan skjuta heller? :P 28/12 Jag är ett Battlefield-fan, men måste testa det först. Funderade på att förboka det för någon dag sen faktiskt. Det enda som höll mig tillbaka var just att jag inte visste hur det var, plus att jag vill se hur det flyter på på min dator. 28/12
Skicka en rättelse