Den numera hyfsat globala köpehögtiden Black Friday inträffar vanligtvis dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving. I #Heroes of the Storm-universumet firar man dock i hela två veckor, meddelar #Blizzard i ett inlägg på battle.net. Vilket medför fina priser för dig som är sugen på att handla hjältar och skins.

Alla sådana går för halva priset under perioden 24 november till 8 december. Det finns också stimpack som vara i 360 dagar, samt en andra chans att köpa tidigare paket med bland annat jultema.

Missa inte heller att FZ tävlar ut 25 stycken upplåsningskoder till den udda hjälten Cho'Gall, som styrs av två spelare samtidigt. Hoppa över till tävlingen för din chans att vinna!

Fast pay2win är det ju ändå inte...jag har bara småspelat (rank 32), och har väl mest gjort daily quests vilket resulterat i 8 roliga hjältar och 30k guld. Man behöver verkligen inte spendera någon större mängd guld på en hjälte som krossar alla andra,... 24/11 Jao, trist att även Blizzard ska börja med pay-2-win-system. 23/11 Har ett litet gäng karaktärer som jag tycker är kul, och har ändå betalat mindre än för ett fullpris spel. Däremot är karaktärer och framförallt skins alldeles för dyrt. 23/11 Utslaget på speltid är det inte mycket, nä. Har spelat spelet sen alphan drog igång sommaren 2014. Hälften av de där 150 är dock stimpacks, inte gubbar. 23/11 23/11 Köpa karaktärer? Hah! Blizzard nu för tiden..... Jisses! 23/11 Själv har jag lagt 10 euro, men som du säger är nog inte 150 euro så farligt om man slår ut det på antal timmar man spelat. Ibland ser man vid nya releaser av hjältar att någon har nya hjälten med skin och mount, och det kan lätt kosta 30 euro per tillf... 23/11 Det var inte mycket :) En annan har lagt c:a 150 euro hittils. 23/11 Jag kan förstå ifall FZ tippsar när det är Rea på tex steam, just pga att det rör sig om så pass många spel. Men när det tippsas om ett specifikt spels rea så känns det lite som FZ marknadsför just de företaget. 23/11 Jag köpte Ranger General skin till Sylvanas riktigt trevligt och mitt första köp för riktiga pengar i spelet (har spelat sedan closed beta). Ska köpa Jul-Jaina också tänkte jag så festligt. 23/11
Skicka en rättelse