Just idag säljs moderna actionklassikern #Bioshock för endast 4,99 euro (en femtiolapp) via Steam. Erbjudandet är en del av Steam Holiday Sale, och förutom Bioshock finns spel som #Burnout Paradise och #Killing Floor till hela 75 procents rabatt.

Men är du sugen på något av spelen får du skynda på - nycklarna till ett av de andra spelen, #Prey, har redan tagit slut! I dagsläget försöker man dock få tag på fler nycklar till sistnämnda spelet, men vi får se hur det går med det.

Tack till Catweazle för detta #nyhetstips!
Fixar Bioshock nu ja, älska STEAM! :up: 04/01 Om i stort sett alla som kan tänkas köpa spelet för ett högre pris redan har köpt det så tjänar man mer på att sälja spelet för 50kr än att inte sälja det alls. 04/01 nu är det rea igen på Bioshock 03/01 Vanligtvis så håller jag med, men tycker Bioshock och Mass Effect är undantag. Vill inte köpa singleplayer-spel med kartong när man är tvungen att gå online för att aktivera spelet med SecuROM för att spela i alla fall. Då kan man lika gärna gå Steam... 02/01 Påslag på flera hundra procent från vad? Priset sätts efter vad man tror kunderna är villiga att betala. Sedan efter ett tag när alla de med högst betalningsvilja köpt så sänker man så att de som inte tidigare ville betala priset nu kan köpa, sen efter... 01/01 Ehm... Lite moralsnack då. Är det bara jag som ryggar tillbaka när man kan köpa spel för 50:- när dom för två år sedan kostade 500:-. Det är ju ingen skillnad på produkten i sig. Ja spelen är ju "utdaterade" jämförelsevis med dagens standard men en sån... 30/12 anledningen till att Bioshock är med på dagens rea är just exakt för att Prey tog slut. än så länge har jag köpt L4D2, Zombie Driver, Dead Space och Burnout Paradise. jag fick även DiRT2 i julklapp 29/12 Haha, story är väl att ta i kanske ;P Känns mest som lite försmak tills Diablo 3 kommer, dom har juh endel ljud från diablo serien, bl.a när man slänger scrolls på marken och så, men det är helt klart värt att köpa, bristen på multiplayer är ganska synt... 29/12 hur e torchlight? den va nån på nåt annat forum som sa att det var story tilll lvl 30 sen bara endless cave. för 40 spänn kan jag iofs köpa själv. ^^ 29/12 Du menar alltså att Rogue Warrior som är ett helt nytt spel är mer värt än Bioshock eller Stalker exempelvis bara för att de är äldre? Då hoppas jag att jag kan hitta No One Lives Forever för 50 öre någonstans. Det är ju rätt gammalt och en av de bästa... 29/12
Skicka en rättelse