"Pinkskull The Multiboxer" krigar ensam mot andra guilds och slår värdsrekord.

Många har en ganska avslappnad inställning till #World of Warcraft. Levlar upp några karaktärer, kör lite dungeons och raids. Norska spelaren "Pinkskull" har dock tagit livet i Azeroth till en helt annat nivå genom att simultanköra 24 konton.

Genom multiboxing kan han kontrollera flera karaktärer samtidigt och med hjälp av sex skärmar kan han utmana andra stora guilds där varje karaktär styrs av enskilda människor. "Ibland får man lite whiplash" menar den 31-årige norrmannen men flinar samtidigt åt den "wall of damage" han kan åstadkomma genom detta.

Pinkskull innehar faktiskt ett världsrekord genom att ensam ha ihjäl King Varian, något han lyckades med i april i år. Tidigare har detta bara genomförts av grupper på 40 personer. Hans hobby är dock inte gratis då varje karaktär kostar cirka 100 kronor i månaden, multiplicerat med 24.

Nedan ser du en video från hans världsrekord.

Haha ja det är tamejfan gratis. Vill inte tänka på vad mina vattenlekar kostar :P Jetskin ligger för närvarande vinterförvarad i ett garage, båten står på ett varv. Försäkringspengarna tickar varje månad för leksaker jag som bäst kör 3 månader om året,... 17/12 Roligare att skriva en själv. Skrev en som parsade loggfilen i EQ2 och reagerade på "Help!" /says så att det skulle se naturligt ut om min multiboxade templar healade/ressade mig. Tappade intresset för det hela när Mercenaries släpptes och alla kunde... 24/11 Att åka på skidsemester är ingen hobby. Med ditt resonemang skulle jag kunna påstå att kamelmjölkning är en svindyr hobby, för jag måste åka till afrika för att mjölka kamel. Eller att vindsurfing är svindyrt, för att en resa till Hawaii kostar skjortan... 24/11 Läs editen. 24/11 I see what you mean. Fast jag håller inte med. 2400kr är billigt. Bara för att kortet till backen kostar 4000kr så är det ju inte det enda man behöver. Vad kostar boendet, resorna och utrustningen då? Lovar att det bygger på rejält i slutändan. 24/11 I såfall borde det kommit 10 exempel på ett kick. Ändå är ni bara uppe i fem totalt, fem varav "fine dining" och "shopping" dessutom är rätt tveksamma exempel. Och utförsåkning kostar inte så mycket att hålla på med...exempelvis så kostar ett säsongskor... 24/11 2400kr kostade mitt ex plats till hästen varje månad. Plus allt annat som följde med. Så runt 5000 i månaden då. Börja meka bil också så kan vi snacka dyr hobby, hehe. 2400 är ju en droppe i havet om man snackar hobby 24/11 =) 24/11 Antar utmaningen. :) Fine dining, ridning, shopping, utförsåkning, köra snabb motorcykel.. Nä orkar inte mer.. 24/11 Trodde först det stod Nordman i rubriken och tänkte att det var lite oväntat att han lirade WoW. Blev lite besviken men denne Norrman var inte så dålig heller, klart läsvärt :) 24/11
Skicka en rättelse