Project Reality-skaparnas nya actionspel släpps lagom till jul.

Folket bakom den populära Battlefield-modden Project Reality har de senaste åren kodat på ett fristående spel, byggt på Unreal Engine 4-motorn och med stöd för strider med upp till 100 soldater. Nu är det klart att spelet släpps lagom till jul, närmare bestämt 15 december.

Räkna dock inte med att spelet är helt klart om cirka tre veckor. Det rör sig om Early Access men vill du förbeställa spelet måste det göras innan den 30 november. Priset på Steam blir 39,9 USD, vilket lär landa i cirka 40 euro.

Snart är det dags. :) Vi har ett spännande 2016 framför oss! Mvh, Squad dev 04/12 Köpte en nyckel. Hängde mellan detta och nya RAinbow six, men rainbow six fungerar inte ens i mp 5 dagar före release. Squad kommer klart vara det bättre valet. Får se om det håller närmast 390timmar som jag har i Red Orchestra 2 dock. 26/11 Får nog bli ett köp och prova det då, tycker att RO2 är riktigt roligt med realism mod. 25/11 Ja, det kan man säga. Ett modern time RO2 fast med större kartor och andra gamemodes (typ leta caches och förstöra dom). Teamleaders kan placera ut fortifications och supplies, det är coolt. Sen hoppas jag på bättre fordon än RO2 oxå, och att man ska... 25/11 Har inte sett så mycket av spelet men skulle ni påstå att det är ungefär som Red Orchestra 2 i modern tid? 25/11 Jag avvaktar. Har alldeles för härliga minnen ifrån PR för att få dom förstörda om detta floppar ^^ 24/11 Har blivit ett rejält uppsving sen dom släppte stand-alone, vilket är riktigt kul. Är definitivt det mest tillfredsställande multiplayerspel jag någonsin spelat. Det är inte alltid det är kul och ofta får man genomlida många kartor med dåliga commanders... 24/11 Hoppas att fler människor kommer spela detta än som spelar PR just nu. PR är, by far, den bästa skjutaren jag har spelat. Tyvärr när man kollar i server browsern nu för tiden så är det inte många som spelar :-( (har dock inte tittat sen det blev stand... 24/11 Har spelat sedan closed pre-alpha. Fantastiskt spel. Kan verkligen rekommendera det. 24/11 Vill du spela nu får du välja den som kostar 70 dollar. Köper du den för 30 dollar får en Steam key den 15:e Dec. (läs Closed early access på 70 dollar paketet) 23/11
Skicka en rättelse