I november visade vi upp de första bilderna på #Interplays Fallout-mmo, #Project V13. Rättstvisten som då pågick gick i första ronden till Interplay, gentemot #Bethesda Softworks som menade på att Interplay inte skötte licensen som sig bör. Med vind i seglen har nu Interplay gått till motangrepp. Rättegångskostnaderna uppger Interplay ligga på uppemot 100 000 dollar. Deras krav är dock att återgäldas för vad som benämns återställningsbara utgifter, vilket ligger på 9,539.38 dollar.

Vad kan då detta vara? Jo, resekostnader, deposition av James Leder på Bethesda, onlinebaserad rättsforskning, nattliga mail till rätten och oppositionskansliet, porto, samt kostnader för fotokopior. Vad tycker du, borde Interplay återgäldas eller återgäldas de om detta går igenom rent av för lite? Sjung ut!

Och jag tycker Bethesda är "The lesser of two evils". Och likaså är det något som Hervé's Interplay gjort. Vad gjorde dom när folk gick till det officiella Fallout: Brotherhood of Steel forumet och klagade? Stängde ner forumet. Bethesda frågade Obsidian... 03/01 Den här gången är han "The lesser of two evils" Egentligen är det lite "it's like Hitler Versus Stalin, We're screwed either way", men han valde dock att anställa Jason Anderson and Chris Taylor för project V13. Anderson gick sedan till att jobba åt Far... 03/01 Men det har inte Hervé Caen, genom att sluta betala lön till sina anställda osv? Och vad var Fallout: Brotherhood of Steel? Precis, håller med. Och det sker tack vare Bethesda. Med Hervé Caen så hände inget bra alls. Så jag förstår fortfarande inte varf... 03/01 haha verkligen .. storhetsvansinne ala skäggthesta 03/01 Jösses. Todd och hans hantlangare har betett sig som arschlen i mångt och mycket, när man nu försöker muskla sig ur sitt kontrakt med iply börjar jag tycka att det räcker. Speciellt eftersom att f3 inte var mer än vackert. No shit? Att new vegas görs... 03/01 "gentemot Bethesda Softworks som menade på att Interplay inte skötte licensen som sig bör" Oh the irony. 03/01 Tycker inte jag. Tycker det är en ganska logisk tolkning. Hervé Caen: Fallout: Brotherhood of Steel Nerlagt Van Buren Project V13 Bethesda Softworks: Fallout 3 Fallout: New Vegas Om man tycker att Hervé Caen borde ha Falloutlicensen så borde man logiskt... 03/01 Wow. Det var minsann en fritolkning på det jag skrev. Ett av bethesdas få bra beslut. En bunt ex-falloutare på just New Vegas. Licensen borde ha sålts till Troika, imho. (som faktiskt var intresserade). 02/01 Håller inte med, om jag får välja mellan Bethesdas Fallout 3 och Herves Fallout: Brotherhood of Steel, så väljer jag Fallout 3. Och det är tack vare Bethesdas pengar som vi får se Fallout: New Vegas också. 02/01 Well, att Herve är en kass idiot är inget att argumentera om, men jag ser hällre att han hanterar fallout-licensen än bethesda. Enligt rykten/utsagor har bethesda dessutom betett sig rätt tjuvaktigt vad gäller försäljningen av gamla spelen (f1,f2 och... 02/01
Skicka en rättelse