Om communityt kan göra ett fem år gammalt spel så här snyggt, sätter bara fantasin gränserna för årets upplaga.

Få spelserier har ett så hängivet mod-community som Fallout. Detta mycket tack vare Bethesdas medvetna taktik att inte slipa för mycket på spelen före release, samt såklart deras uttalade support för moddning.

Mod-kittet till Fallout 4 släpps inte förrän tidigt 2016, men det hindrar oss inte från att vandra längs med minnenas allé och titta närmare på vad communityt åstadkom med det senaste spelet i serien: Fallout: New Vegas.

Om kvaliteten på Fallout 4-moddarna kommer att hålla samma klass som dessa finns det faktiskt ingen gräns för hur bra spelet kommer att se ut om något år.

3 genomspelningar.. och jag har fortfarande inte spelat ett enda DLC. Jo, jag har allihopa, men av någon anledning så kommer det alltid något emellan. Den här gången var det kusinen Fallout 4. 26/11 Onekligen toksnyggt, men ett problem jag har med att modda "sönder" spel på det här sättet är all bloom och över-roidad HDR som kommer till för att dölja halvsunkiga texturer och den kassa porrbelysningen. Blir lite som att stirra in i solen efter ett... 25/11 Skulle gissa att unreal är bättre för dem, det kräver inte lika mycket (om man kan programmera dvs) men det är lättare för att få ut spel på konsoler och PC. Men oavsett så ja, deras motor borde döpas om till Uncanny Valley Engine istället för alla ansi... 25/11 Jag kan tycka att det inte är grafiken rent visuellt som är det jobbigaste med spelen baserade på denna motor. Det är de horribla animationerna och de ofattbart döda ansiktena. De borde släppt prestigen och licensierat något annat väl beprövat som Cryen... 25/11 Har lagt kanske 2h på att bygga en bas innan jag slutade bry mig, har aldrig tänkt att det var det som saknades i ett Fallout spel. Jag vill inte bygga ett hem, jag vill gå på äventyr och hitta roliga saker. Vilket man kan göra, men hade hellre sett att... 25/11 Skulle gärna spela New Vegas igen om det inte var så förbannat ostabilt. Trots ett dussintal "fixar" med allt möjligt så kraschar ju spelet var 30de minut och vissa områden är ännu värre. Omoddat gör ingen skillnad. Tragiskt att Obsidian var tvungna att... 25/11 Ska man verkligen sträcka sig så långt och säga "Detta mycket tack vare Bethesdas medvetna taktik att inte slipa för mycket på spelen före release"? Hmm är det verkligen så? 25/11 Snubben har ju sådan hög fov (antar jag att det är, om det nu inte är en mod som gör det) så att det ser ut som en fiskögelins. Ganska uppenbart när han vrider på kameran. DoF är ju annars störigt. Jag är närsynt irl, det räcker, jag vill inte vara extr... 25/11 Tycker inte alls att sådant här ser bra ut. Ser oerhört fejk och overkligt ut. Det ser ut som att en nybörjare som inte vet vad den sysslar med sitter i något bild/videoredigeringsprogram och lägger på en massa filter och effekter tills det ser ut som... 25/11 Fallout 4 är inte alls krävande. Det enda som drar ned FPSen än om du väljer Ultra på skuggorna. Mitt grafikkort uppfyller inte ens minimikraven, men jag kör med allt på Medium/High och får runt 40-50 FPS ute i vildmarken. Det sjunker ibland ned mot ens... 25/11
Skicka en rättelse