#Blizzard fortsätter den goda traditionen att släppa gratiskartor till sitt moba #Heroes of the Storm. Det senaste tillskottet heter Towers of Doom och fungerar annorlunda jämfört med de redan etablerade kartorna. I ett nytt filmklipp reder de ut begreppen och förklarar läget.

Den största skillnaden är att du denna gång inte kan anfalla motståndarnas core direkt. Istället måste du ta över kontrollpunkter på kartan, som gör jobbet åt dig. Mercenaries går i vanlig ordning att låsa upp, men de kämpar mot dessa punkter istället för att pusha mot fiendernas bas.

Tror de kommer köra litet map rotations, tvivlar starkt på att vi sett det sista av Mines. Dock så var det inte en av mina favvisar så jag har personligen inga problem med att den saknas, men det är alltid trist då någon måste bli ledsen i ögat pga ändr... 25/11 Lirade en match på denna igår, vi åkte på storstryk (0-40) för att ingen i vårt lag visste hur banan fungerade haha 25/11 Nej, mule funkar inte. Core är bara en siffra. Man börjar med 40. Och för varje bombardemang så minskar siffran. Det är inte hit points, som andra byggnader. Däremot kan du ju använda mules på forten som vanligt. 25/11 En sak som jag undrar är om MULE kommer funka på coren, känns tveksamt. 25/11 De skrev att de inte ville ha för många kartor som gick att spela samtidigt i quick match och hero league så just nu är mines borttagen ur rotationen. De skrev dock att de kommer avra just rotation så den kommer komma tillbaka och så ryker någon annan... 25/11 Har för mig att det inte är första gången de tar bort just Mines från rotationen. Finns väl ngt agg mot den eller ngt hehe 25/11 Har dom tagit bort mines?! Hade ingen aning, fan det är ju en favorit map. Då borde ju battle of Eternity tas bort. 25/11 Spännande med nya kartor och i detta fall nytt koncept. Spelade kartan en gång igår och i med tanke på jag inte kunde logiken var det lurigt att spela kartan på bästa möjliga sätt. 25/11 Synd, gillade mines. Men aja de nya diablo kartorna är också roliga. Nån som testat Rexxar och vill säga vad de tyckte om honom? 25/11 Aa dem har tagit bort Mines för att få in Towers of Doom i deras 10 map rotation. Mines går dock att spela i custom games om man vill=) Jag gillar Mines så det är riktigt bull. Fick chans att testa den nya mappen igår. Musiken, temat, atmosfären är rikt... 25/11
Skicka en rättelse