Vi har pratat med 21-åringen bakom den största grafik-snackisen just nu.

Den 22 november postade Martin Bergman, en 21-åring från Lidköping, den första bilden från sin grafikmod till Star Wars: Battlefront, kallad Toddyhancer.
Uppståndelsen blev stor, med lika delar glada hejarop som skeptiska kommentarer som hävdade att allt var fejk. Och frågorna haglade. Hur fungerar egentligen en mod som denna med ett multiplayerspel?

"Jag har faktiskt ingen aning om man kan bli avstängd av modden," säger Martin Bergman till FZ. "Jag har bara spelat Tatooine i singleplayerläge (vilket modden är gjort för), och än så länge funkar det fint!"

Toddyhancer bygger på reshaders och justering av kontraster, och Martin tror att effekterna kommer att kosta en sänkning av fps:en med 30-40. Resultatet är en nästan fotorealistisk återgivelse som ligger väldigt nära looken från den ursprungliga Star Wars-trilogin.

Internet svämmar just nu över med frågor om när vi kommer att få se modden i rörelse, och när FZ ställer frågan svarar Martin lite kryptiskt.

"Jag tror att det får bli ett youtubeklipp allafall, men när vågar jag inte svara på."

Martin Bergman har tidigare publicerat bilder och filmklipp på Toddyhancer-modden till GTA V. Men något publikt släpp blev det aldrig.

"GTA V är något jag har lagt åt sidan för tillfället," säger han. "Jag blev helt enkelt aldrig nöjd med den. Men den kanske dyker upp i framtiden!"

Han hävdar dock att vi faktiskt kommer att få spela Battlefront-versionen

"Ja, det det kommer ni få!" säger han till FZ.

Uppståndelsen verkar Martin ta med ro:

"Jag kom hem ifrån Dublin rätt så nyss," säger han. "Jag har bott där i ett tag och jobbat hos Activision Blizzard. Idag funderar jag på vad nästa äventyr blir, men först ska jag sälja julgranar med vårat familjeföretag i vinter! Jag har fått en hel del nya möjligheter och kontakter igenom modden, och jag hoppas på att lyckas där."

Det hoppas vi också, och får vi någosin se ett fungerande, fotorealistiskt Battlefront i stil med det på bilderna, lär han ha sin framtida bana utstakad.

Kolla in alla de 79 bilderna nedan eller gå in på Martins Imgur-sida.

Skicka en rättelse