Imperiet får se upp när The Battle of Jakku släpps.

Ett av de största problemen med #Star WarS: Battlefront är bristen på slagfält men redan i december släpps den nya kartan Battle of Jakku, inspirerad av Star Wars: The Force Awakens. Det som inte varit kännt tidigare är att banan kommer att erbjuda ett nytt spelläge kallat Turning Point där rebellerna äntligen får ta revansch på imperiet efter alla förluster i Walker Assault.

Precis som i ovan nämna spelläge kan upp till 40 personer delta i Turning Point där rebellerna ska attackera en av imperiets baser. Tre stycken finns på kartan och om rebellerna lyckas ta över en får de ytterligare tid på matchklockan. Imperiet kan inte återta förlorade baser så det gäller att sprida ut försvaret på ett klokt sätt.

Man verkar också ha sneglat på Battlefield 4:s buzzwordiga "levolution"-mekanik då en Star Destroyer sägs krascha ner på banan under rundan, det är dock oklart om det sker i horisonten eller om det får faktiska spelmekaniska effekter. The Battle of Jakku, som utspelar sig 29 år innan händelserna i den kommande filmen, släpps gratis den 1 december till de som förbokade spelet medan alla andra får vänta en vecka.

Källa: Gamespot

Men herregud, vad är det för svenska? "kännt" "nämna" "Tre stycken finns på kartan och om rebellerna lyckas ta över en (av baserna) får de ytterligare tid på matchklockan." SKÄMSKUDDE. Aftonbladet nästa? :( 27/11 Du är bara dålig. 27/11 Obalanserat skit som kräver att man spelar dag ut och dag in för att ha en chans. Utvecklas man inte i samma takt som alla andra så är man stekt. Granater som sprängs direkt är ett exempel. Jetpacks och det värdelösa vapnet man får börja med är andra... 26/11 Riktigt roligt lir, dock bara nått rank 14 men gillar spelglädjen och känslan i det! Börjar få grepp om mapsen nu så blir kul om det kommer mera lite pö om pö. Var orolig för att det skulle hålla en kort stund och sedan skulle man tröttna men icke! Även... 26/11 Lära sig? AT-ATsen blev så hårt nerfade att de behöver inte ens speeders och tow-cables längre. Det är bara att skjuta som fan på den när sköldarna går ner, bye, bye AT-AT. Praktexempel är Endor, där har AT-ATen dött vid FÖRSTA (!) anfallet ett flertal... 26/11 Kul att höra lite fler positiva kommentarer. Jag älskar spelet men senaste dagarna har det lagat i multiplayer så det är helt ospelbart. Någon mer som märkt av det? Jag kör på Xbox. 26/11 Spelat 18 timmar multiplayer och 4h coop survival mode (local splitscreen) med polare. Jag kan ärligt säga att jag inte har haft så här kul sedan BF2142 och BF Vietnam. Riktigt roligt där favorit spellägena är Walker Assault, faktiskt Fighter Squadron... 26/11 Jag tycker att spelet är genuint underhållande. 25/11 Så var det redan i betan, var inga problem att vinna som rebs på hoth om folk gjorde det de skulle men istället blev det en massa whine på dice som givetvis nerfade kartan för imps så nu är det näst intill omöjligt att vinna på den, av de 4 kartorna så... 25/11 Jag saknar mer 40player modes 25/11
Skicka en rättelse