Att en [[Xbox 360]] i sitt grundutförande är billigare än flygbiljetter till Los Angeles har #Microsoft uppenbart tagit fasta på när man i en kommuniké meddelar att man genom sitt Xbox Live-nätverk kommer att distribuera material från industrimässan [[E3]] nästa vecka.

I pressmeddelandet heter det att man kommer att erbjuda "över 60" nya tillfällen till nedladdning vilka sägs beröra spel som #Sonic the Hedgehog, #Dead or Alive: Xtreme 2 och #Viva Piñata:

Playable game demos and/or trailers from highly anticipated titles like:

- Test Drive: Unlimited (Atari)

- Moto GPTM '06 (THQ)

- Crackdown (Microsoft Game Studios)

- Dead or Alive® : Xtreme 2 (Tecmo)

- The Lord of the Rings TM, The Battle for Middle EarthTM II (EA Los Angeles)

- Lost Planet: Extreme Condition (Capcom)

- Sonic the Hedgehog (Sega)

- Splinter Cell: Double Agent TM (Ubisoft)

- Viva Piñata (Microsoft Game Studios)

Inte skulle jag betala ett guld abonnemang för det där i allafall... Enklare att syna Gamespot eller Gametrailers... lär ju garanterat komma dit ganska pronto i allafall nu råkar jag visserligen ha ett guld konto ändå..(varför vet jag inte riktigt) 04/05 Hade bara misstankar om hur Microsoft skulle försöka mjölka ur så mycket pengar som möjligt ur andvändarna :) 03/05 trevligt, men det lär va ganska begränsat med material man vill ju se allt från E3 så kommer nog va bättre å spana in gaming sites som övervakar E3 mässan. 03/05 Sedan så får silvermedlemmarna en gratis guldvecka av adidas under den veckan skulle jag tro. Det är iaf så det är sagt. 03/05 Silver medlemmar kan också ladda ned. Det går ju nu, så varför skulle det inte gå under E3? Ser ivarje fall fram emot E3! :) 03/05 Har GameSpot konto så jag slipper som tur är skaffa en X snurra. 03/05 Man får hoppas på det, men med tanke på hur många som igentligen äger ett 360 så borde deras servrar belastas rätt så kraftigt om dom tillät att alla fick ladda ner, men man får iaf hoppas att alla får ladda ner. 03/05 Borde väl fungera med silverkonto. Guldkontot är ju endast till för att kunna spela med andra spelare över nätet. Man kan ju tanka demos och trailers hur man vill med silverkonto, och eftersom det är trailers och demos det gäller borde silverkonto räcka... 03/05 Antar att man måste ha ett guld konto? 03/05 Fasen, det är i sånahär tillfällen man vill ha en kexbox, men men .. 03/05
Skicka en rättelse