När Windows Mobile 7-telefonerna släpps under andra halvan av 2010 så hoppas #Microsoft på att kunna integrera Xbox Live i dessa. Detta åtminstone om man ska tro den lediga tjänst som listats på officiella webbplatsen. Tjänsten sägs vara tillträdd nu, men sajten myce har sparat den avslöjande arbetsbeskrviningen.

Vi behöver en Principle Program Manager som kan hjälpa driva platformen och föra över Xbox Live-funktioner till Windows Mobile. Denna person kommer framförallt fokusera på vad som gör spelupplevelser "Live Enabled" genom funktioner som avatar-integrering, sociala interaktioner och multi-skärm-upplevelser.

Microsoft har redan tidigare talat om visionen med att mobilanvändare ska kunna dela innehåll med Xbox 360. Kanske är det också idén med en Windows-driven telefon med Xbox Live-funktioner som gjort att företaget hittills valt att stå utanför den bärbara spelmarknaden (åtminstone om man räknar traditionella handhållna konsoler). Nåväl, under tredje eller fjärde kvartalet i år lär vi få se om planerna blir verklighet eller ej.

Tack till anon35038 för detta #nyhetstips!
Här fanns det gott om MShatare, apple-fanboys och google-fanboys... Alltid lika roligt att läsa såna här poster, när de glider från ämnet. Det folk som absolut måste ha den där iphone, eller ger sitt halva ben för att de skall sitta ett äpple på hans... 05/01 verkar rätt kasst :P 04/01 Du har helt rätt, men det har även DeKvittar, som jag ser det pratar ni om olika saker. 04/01 plattformen IPHONE och Windows Mobile är inte produkter som konkurrerar. Anledning är att Windows Mobile är från grunden byggt att vara skalbar medans OSX mobile inte är det. Microsoft har ingen mobil spelplattform för att de stödjer flera upplösningsst... 03/01 naturlig utveckling - iphone har ju lyckats rejält på spelmarknaden. 03/01 Joo det är väl visserligen sant, sen finns det ju undantag nu iaf. Nya Htc Touch HD2 ser ut att vara jäkligt snabb iaf. 03/01 Klart att windowsmobiler fungerar.. jag måste ha en telefon som går att synca mot exchange för jobbet och då var windows mobile-mobiler länge de bästa (och enda?) alternativen till det så jag har testat en hel del windows mobile-mobiler. Det som jag doc... 03/01 Xbox mobil, låter en massa. Och så släpar du runt på en stor klump som är batteriet. (Nätverks delen till xboxen, hoho) 03/01 Windows är bloatad som fan och tar upp både onödig space och dödar hårdvaran. Bluescreen har sällan något med användaren att göra... Och funkar inte ett program efter en Windowsuppdatering så är det återigen inte användarens fel.. Du måste göra något... 03/01 Någon portade Quake och Doom till WebOS/Palm Pre. http://www.engadget.com/2010/01/03/quake-ported-to-the-pre-webos-3d-gaming-truly-within-reach/ 03/01
Skicka en rättelse