Ingen fara för releasen, säger Ubisoft.

I går skulle den öppna betatestningen av #Rainbow Six: Siege börja, men i allra sista stund ställdes den in.

Skälet är problem med matchmaking, närmare bestämt att spelare kopplas ner och långa väntetider vid anslutning. Problemet ska ha dykt upp i samband med en uppdatering av koden nyligen, skriver Ubisoft. En lösning är nära, säger man, och lovar att releasen nu på tisdag, den 1 december, inte kommer påverkas.

Den slutna betatestningen rullar på enligt tidigare besked, och den öppna betan ska dyka upp innan releasen, som ligger så nära som den 1 december. På tisdag, alltså.

FZ:s recension av Rainbow Six: Siege läser du, om allt går väl, nästa vecka.

Ärligt talat har jag haft skitkul med Terrorist Hunt läget. Knappast spelat PvP dock. Men Bomb-defuse Terrorist Hunt är lite för obalanserat, men klassiska Terrorist Hunt är helt fantastiskt enligt mig iaf. 26/11 26/11 Håller med dig fullständigt : ). Det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse men d lär väll aldrig hända i dagens casual fps marknad. 26/11 Jo, men inte öppen. Poängen är att köra igång en öppen beta 5 dagar innan release känns sjukt onödigt. De får sina problem 5 dagar tidigare än om det hade varit release, men dom hinner inte fixa något tills release och får alla hate:ers på sig ändå. Men... 26/11 Det hade dom ju. 26/11 Personligen hade jag hellre sett en fet remake av Rainbow Six och Rouge Spear men det lär väl aldrig hända... 26/11 Det är komiskt att se folk säga saker som "Det här är inte CoD", "Om du inte gillar det gå tillbaks till CoD" när CoD från början hade mycket mer gemensamt med gamla Rainbow Six. Snarare är det precis detta som skedde med CoD, det gick från att vara ett... 26/11 Man blir ju för fan ledsen i ögat på riktigt när man läser va folk skriver här på FZ alltså. HUR I HELVETE kan folk sitta o säga att detta är kul? Spelat alphan, Betan o nu öppna betan och av bokade just detta skit spel. Hur man kan lyckas med att göra... 26/11 Det är jättekonstig, för i mailet jag fick så står det Open Beta men precis under det står det ' Bara för dig'. Så det verkar som det varit en Closed Beta från början med namnet Open Beta av någon anledning. 26/11 Jo det stämmer visst det. Däremot är den enbart öppen för de som lirade closed beta tidigare. De som inte hade tillgång till den har inte heller tillgång till denna open beta. Varsågod: We’re currently seeing issues with matchmaking times and disconnect... 26/11
Skicka en rättelse