Vi har skrivit om dem förut: de majestätiska Farming Simulator-kontrollerna från Saitek som kostar 300 dollar och har över 20 programmerbara knappar att konfigurera för autentisk bondekänsla. Nu har motherboard.vice låtit en skribent använda kontrolldonet för att bli kung över ängarna.

Upplevelsen är tydligen ganska blandad. Den ståtliga pjäsen är enkel att installera men känns något plastig. Att använda den med #Farming Simulator 15 var enligt skribenten ganska roligt, men gjorde också spelet svårare och mer komplicerat – på gott och ont.

"Stabbing that bale with my tractor’s front loader, raising it high in the air, and dunking it in that mixer wagon was one of the most hardcore, victorious moments I’ve experienced in a video game."

Till slut hamnade kontrollerna återigen i lådan de levererades i, men han rekommenderar dem ändå för de som verkligen gillar Farming Simulator och har ordentligt med utrymme runt skrivbordet. Läs hela artikeln för det fullständiga omdömet och för att spana in lite bilder.

Skicka en rättelse